یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آها منطقه ۳ کشوریش حدود ده هزار شده احتمالا و راستش احتمال اصفهان حتی تعهدی خیلی ضعیفه چون اصفهان پرمخاطبه و خیلی سریع پر میشه .آوردن تعهدی استان های دیگه هم تقریبا صفر درصده چون همیشه بچه های خود استانها ظرفیتش رو پر میکنن. پزشکی اصفهان هم نمیاره مگر تعهدی ولی میتونه روزانه استان های کم مخاطب مثل فارس و سیستان اینا بیاره
آره کاش بشه بیاره پزشکی میاره ولی خب علاقش ندونهالبته ما جز شهرستان های استان اصفهانیم چادگان بازم ن ...
راستش شانس نیاوردید ولی پزشکی استان های کوچک تر بزنه میاره روزانه.ولی دندان تعهدی هم احتمالش کمه ولی حتی اگر یک درصدم بشه حیف نیست یک نفر با رتبه ۴۰۰۰ هم تعهدی میره با اون یکی بشه و ۸ سال تعهد داشته باشه و حق مطب نداشته باشه، حق تخصص نداشته باشه و حتی یه سفر خارجی نتونه بزه.واقعا پزشکی گزینه بهتریه