2777
2789

من خودم سهمیه ای نیستم و با سهمیه مناطق دانشگاه مورد علاقم قبول شدم 

اولا این چرت و پرت ها که سهمیه رتبه 100 هزار و می‌کنه پنج هزار و میره پزشکی میخونه چرته

چون اصلا دو تا چیز جداست

یکبار گوش کنید من تو همه تاپیک ها توضیح ندم

کسی که سهمیه داره هم داره رقابت می‌کنه ولی مثلاً نه با 100 هزار تا شرکت کننده تجربی با اون پنج هزار نفر سهمیه دار که از اون 5000تا به طور مثال برای رشته های متوسط و خوب نهایتاً تا هزار نفر تاثیر دارن بقیه سهمیه ای ها هم ول معطلن

یعنی کسی که سهمیه داره مثلاً پنج درصد فقط توی یک کلاس بیست نفری فقط یک نفر سهمیه دار هست و اون کرسی برای اونهاست 

و این نکته رو توجه کنید 

اگر کسی که سهمیه داره ترازش به حداقل 70درصد نفر آخر قبولی اون رشته نرسه حتی اگر اون کرسی خالی بمونه کسی قرار نیست با رتبه 100 هزار پرش کنه

من حتی توی اطرافیان خودمون که چند نفر سهمیه ای بودن فقط یکتفرشون رشته‌ی به درد بخور قبول شد اونم واقعا خیلی ببخشید باسنش پاره شد تا قبول بشه تازه اون سهمیه پنج داشت و سهمیه بیست و پنجی های ما دو نفر بودن الان دارن دانشگاه آزاد میخونن یه رشته چرت 

یعنی سهمیه باباشون هم کمکی نکرد 

کاش بعضیا بفهمند و خیلی ببخشید تو بعضی تاپیکا برای خنک کردن دل خودشون و جبران کم کاری ها و درس های نخوندشون حرف مفت نزنن

با تشکر 

اره تلاش خود فرد هم موثره

فامیل من ی سهمیه کلفت داشت دانشگاه زیست جانوری خوند

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر منم زیاد اغراق می کنن که کم کاری خودشونو توجیه کنن من و دوستم باهم کنکور می دادیم اون سهمیه داشت من نه.. اون چندسال پشت کنکور موند.. من خداروشکر همون سال اول یه ضرب سراسری اوردم..دوستم بعدز چندسال که سراسری قبول شد جاش واقعا پرت بود و اذیت شد

کارنامه به چشم دیدم126هزار شده بود14هزار

امکان ندارع دارم میگم اون چهار هزار بین 8000نفر سهمیه ای هست و اصلا سهمیه دست به رتبه اصلی فرد نمیزنه

چرا متوجه نمیشین 

یعنی کسی که رتبه در سهمیه اش شده 4000 حتی تو سهمیه ای ها هم از نصفیشون عقب تره و این یعنی اصلا جای خوبی قبول نمیشه 

کارنامه به چشم دیدم126هزار شده بود14هزار

همین دیروز یه کارنامه دیدم رتبش ۷۰۰۰۰بود با سهمیه شده بود فک کنم ۳۰۰۰

حیف پیدا نکردم کارنامشو

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

امکان ندارع دارم میگم اون چهار هزار بین 8000نفر سهمیه ای هست و اصلا سهمیه دست به رتبه اصلی فرد نمیزن ...

خب مهم اینه رتبه رو خیلی میبره جلوتر یکم تلاش کنه میتونه قبول شه

به تلاش فرد بستگی داره ولی نصف تلاشی که یه ادم با سهمیه مناطق میکنه 

خودمم نمیدونم 

همین دیروز یه کارنامه دیدم رتبش ۷۰۰۰۰بود با سهمیه شده بود فک کنم ۳۰۰۰حیف پیدا نکردم کارنامشو

چرا متوجه نمیشید 

ما دو تا چیز داریم توی کارنامه 

رتبه کشوری

رتبه با احتساب سهمیه که این اینجوری هست که بین مثلاً 8000 نفر سهمیه دار ایشون سوم شده یعنی باز حدودا یک سوم سهمیه دار ها هم از ایشون جلو هستن 

رتبه کشوری هم که اصلا یه چیز جداست اینجوری نیست که اون تبدیل به اون شده باشه 

اصلا جامعه نمونه هاشون متفاوته امیدوارم فهمیده باشد

همین دیروز یه کارنامه دیدم رتبش ۷۰۰۰۰بود با سهمیه شده بود فک کنم ۳۰۰۰حیف پیدا نکردم کارنامشو

اره همین چند دقیقه پیش به یکی گفتم دوستم با سهمیه رفته بهشتی داره میخونه درحالی که خودش بهمون میگفت سهمیه ای ها حقمون رو میخورن دیدیم اع خودشم سهمیه ای بوده

خودمم نمیدونم 

خب مهم اینه رتبه رو خیلی میبره جلوتر یکم تلاش کنه میتونه قبول شهبه تلاش فرد بستگی داره ولی نصف تلاشی ...

گفتم شما فکر کن تو یک کلاس 20نفری یک نفر سهمیه داره 

جای شما رو تنگ نکرده به ظرفیت جداست برای اونها و گفتم رقابت بین خود سهمیه دار ها هم سنگینه و اگه کسی تلاش نکنه امکان ندارع قبول بشه حتی اگر اون کرسی خالی بمونه

اره همین چند دقیقه پیش به یکی گفتم دوستم با سهمیه رفته بهشتی داره میخونه درحالی که خودش بهمون میگفت ...

من دیگه نمیدونم چی بگم من بنظرم کسی که چنین مطلب ساده ای رو متوجه نمی‌شه حرص نزنه که چرا فلانی بهشتی میخونه

چی میگی بابا؟سهمیه اثر داره واسه ی همه جاام اثر داره

فامیل نزدیکم بااینکه خنگ بود چندروز پیش آزمون استخدامی را قبول شد

متوجهی این یعنی چی عزیزم؟بدون ذره ای خوندن بدون ذره ای تلاش قبول شد

با چشمام دیدم که نه درسش خوب بود نه تلاش کرد فقط وفقط ۲۵درصد سهمیه