موهای زایدتون ب خاطر تنبلی تخمدان اگه اون رفع بشه موهای زاید هم اوکی میشه
برای تنبلی تخمدان جز این قرص سبک زندگیتون رو عوض کنید حتما نتیجه میگیرید
پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
والا قند مصنوعی رو قطع کردم چند وقته رژیم گرفتم و سعی میکنم پیاده روی کنم امیدوارم درست بشه وزنم هم ...
امیدوارم درست شه عزیزم
پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
بعد چندماه مصرف خیلی خوب جواب میده و موها به مرور کم تر و نازک تر میشن ولی فقط تا وقتی که قرص و مصرف کنی جوابه به محض قطع کردنش دوباره برمیگرده و استفاده طولانی مدت اسپیرو نولاکتون هم عوارض داره من که فقط ۶ ماه مصرف کردم
پس با موهای زائدتون چیکار می کنید چون این موها حسابی رو مخ منه😔😔
منم خیلی اذیت میشم ازشون حتی لیزر هم جواب نداد برام الان یک ساله که مصرف قند وشکر و مصنوعاتشو حذف کردم یه مدته حس میکنم رشدشون کمتر شده و نازک تر شدن البته وکس میکنم وبعدش هم روغن رازیانه و مورچه میزنم شاید به خاطر اونا هم باشه
سلام منم ۷جلسه لیزر رفتم و فقط یه قسمت های از بدنم کند مو درمیاد و نازک شده یکمروغن مورچه میشه بگی ا ...
بعداز اپیلاسیون یا وکس که موها از ریشه در میاد روغن و بزنی اثربخشیش بیشتره ،عطاری ها هم دارن یا کسانی که محصولات بهداشتی گیاهی میفروشن میتونی تهیه کنی اگر بتونی لوسیون مخصوص موهای زائد که مخلوط روغن مورچه و روغن رازیانه هستش و پیداکنی خیلی بهتره
من بعد از وکس تا ۳ روز یکم از روغنو روی پوست مالش میدم تا جذب پوست بشه روزی ۲ تا۳ مرتبه هر سری هم یک ساعت میزارم روی پوستم بمونه دیگه روش دقیقشو نمیدونم