ـسـنـگـ٠صـبـور مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6281 عنوان خواهرزادم میگه یه بچه شیطون اوردن تو کلاسمون🤦🏼♀️ 150 بازدید | 4 پست امسال میره کلاس دوم یه دوره بازاموزی یه هفته ای گزاشته بودن براشون این هفتهپارسال یه پسره بود توی اون یکی کلاس بود همه مامانا از دستش ناله میکردن حتی یبار دندون یه بچه رو شکسته بودامسال کلاسشو عوض کردن خدا به دادمون برسه تا آخرسال دعوا داریم😂 کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 1404/06/17 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 20372 بچه بی ادب و شیطون خیلی سخته جالبه این طور بچه ها اکثرا مادراشون طلبکارن از معلم هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
دلیآر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 11292 از معلم و مدیر ،بخواید با خانوادش صحبت کنه این بچه باید بره پیش روانشناس ،وگرنه ممکنه صدمه برسونه به بچه ها ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
ـسـنـگـ٠صـبـور مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6281 از معلم و مدیر ،بخواید با خانوادش صحبت کنه این بچه باید بره پیش روانشناس ،وگرنه ممکنه صدمه برسونه به ... حتما خانوادش پولدارن که نگهش داشتن کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم
دلیآر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 11292 حتما خانوادش پولدارن که نگهش داشتن حتما این جور بچه ها ،حتما از یه جا ساپورت میشن که انقدر راحت هرکار میخوان میکنن ولی اگه چند تا خانواده شکایتش رو بکنه حتما رسیدگی میشه ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....