2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم بخاطر بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب که نیست ولی پرستار از کجا پیدا کنم؟ به هرکسی هم نمیشه اعتماد کرد. بخصوص اینکه پسرم زبون نداره می ...

پرستار مخصوص اینجور بچه ها باید پیدا کنی 

بعضی از کیس های ما با پرستارشون میان و میرن

باید پرستاره بلد باشه با اینجور بچه ها کار کنه 

بعد هم دوربین میتونی بذاری تو خونه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
عزمزم خدا کمکت کنهایشالا که خدا یه بچه ی سالم سالم بهت بده

انشاالله خدا نگهدار شما و بچه هاتونم باشه. میدونی گلم از نظرم این دنیا اینقدرام ارزشمند و قشنگ نیست که بخاطر به دنیا اوردن یه بچه هرریسکی رو قبول کنم و به هر دری بزنم. مشکلات زیاده صبر منم خیلی کمه. نمیدونم چی در انتظارمه گاهی خیلی میترسم ولی امیدم به خداست

دقیقا همینطوره نزدیک ده سالشه ولی همش تو خیابون میخواد بره این ور و اون ور. کمر و گردن واسم نذاشته.ز ...

داروهم میخوره؟

نه مادرشوهرم مریضه افتاده ست . مادرم هم حاضر نیست نگه داره. آخه پسرم خیلی خرابکاره. چند تا از وسیله ...

ببین عزیزم در درجه اول برو بهزیستی پیگیر شو ببین مرکز مخصوص اوتیسم داره شهرتون یا نه

نهایت یه روز بگو مامانت بیاد خونه ت همونجا نگه داره بچه رو که هرچی خراب شد از وسایل خودت باشه

مثلا تو شهر ما مرکز اوتیسم امام علی هست سرچ کنی عکس هاشو میاره محیطشو میتونی ببینی

انشاالله خدا نگهدار شما و بچه هاتونم باشه. میدونی گلم از نظرم این دنیا اینقدرام ارزشمند و قشنگ نیست ...

خواستم اول بگم گفتم شاید ناراحت بشی

بچه داشتن همچین چیز خوبی هم نیست.

من غبطه میخورم به حال اونایی که بچه ندارن

بخدا از ته قلبم میگم

بابایی واقعیه؟ دیدم پیجش رو؟ آخه میگن سرکاریشما خودتون نتیجه دیدین؟

انجمن گفتاردرمانی و همینطور پزشکان متخصص ازش شکایت کردن 

تا ببینیم چی میشه

ببین عزیزم در درجه اول برو بهزیستی پیگیر شو ببین مرکز مخصوص اوتیسم داره شهرتون یا نهنهایت یه روز بگو ...

مرکز اوتیسم بردم قبلا‌ . ولی خب کلاسشون سه ساعته هست.

و باید باشم همونجا تا کلاسش تموم شه. نمیشه بذارم و برم

دخترم هم باهام میومد

خواستم اول بگم گفتم شاید ناراحت بشیبچه داشتن همچین چیز خوبی هم نیست.من غبطه میخورم به حال اونایی که ...

نه اینطوری نگو بلاخره شمادوتا دسته گل داری انشالله سلامتیشونو با دل شاد ببینی

اما من خودم به این نتيجه رسیدم بچه داشتن خیلیم امتیاز نداره همسرمم زیاد اهلش نیست گاهی میگه پیر میشیم تنهاییم اما فقط در همین حده ولی مهمتر از اینا مردمن. خانواده من و همسرم و دوست و آشنا.... هرکی میبینی میگه بچه دار نشدی بابا نمیتونم بیام هرچیزی رو توضیح بدم که اگرم بگم نمیخوایم فکر میکنن ارزومه بچه داشتم و چون نمیتونم میگم نمیخوام