بچه ی اولم طیف اوتیسم شدید هست. چندسال بردم درمان و این همه پول خرج کردم اصلا انگار نه انگار. جوری که خود درمانگر گفت اذیتش نکن نمیخواد بیاری. مدرسه استثنایی رو هم حتی نمیتونه بره. بچه ی دومم هم خیلی توجه و تمرکزش پایینه . کلاس دومه ولی درسارو سخت میگیره درکش کمه. اجتماعی نیست و استرسی. مشکلاتش همه بخاطر پسرم. از بچگی شاهد اذیت کردنا و جیغ و دادای پسرم بوده. کم آوردم دیگه . دلمم برای دخترم میسوزه. نه میتونم ببرمش پارک نه خونه ی کسی . اصلا آدم ندیده بنده خدا. حتی بخاطر مشکلش پیش مشاور هم نمیتونم ببرمش. چون کسی نیست اولی رو بگیره. چرا خدا گشایشی نمیکنه واسم. شوهرمم هم کارش عسلویه ست ما شهر دیگه ایم. توروخدا دعا کنید واسه بچه هام
برم حرم اول واس تو دعامیکتم. انشالله مشکلت حل بشه عزیزم
من تازه مشهد بودم میشه خواهش کنم اگر رفتی به امام رضا بگی من گره افتاده تو کارم من دلم اشوبه بهش بگو نگام کنه بگو گره از کارم بازکنه دلم خیلیییی گرفته😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.