2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم بخاطر بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 93 پست

عزیزم بچه اول که نمیشه کاریش کرد اما دومی،تو باید بهش کمک کنی ،سختی رو بپذیر و ببرش مشاور یا جای عمومی،کتاب زیاد براش بخون ،بهش اعتماد بنفس بده ،خیای مهربونم باش باور کن خوب میشه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

از ته دلم برای شما و بچه ها دعا کردمفقط لطفا اولی رو کاراشو ادامه بده ولش نکن گناه دارهخدا بهت توان ...

قربونت عزیزم ممنون. دیگه خودم توخونه مرتب باهاش کار میکنم. ولی خب بی فایده ست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه مشکلات دومی تقصیر اولی نیستتوجه و تمرکز کم خودش یه مسئله دیگه ست ربطی به جیغ و داد اولی ندار ...

عزیزم آدم بزرگ تو شرایط بحرانی بهم می‌ریزه توجهش کم میشه این بچه شاهد شرایط ناجورها روحش بهم ریخته احتمال داره بخاطر اون باشه ،درصد زیاد عدم تمرکز بیشتر روانی هم هست

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

قربونت عزیزم ممنون. دیگه خودم توخونه مرتب باهاش کار میکنم. ولی خب بی فایده ست

شاید اختلال توجه و تمرکز داره 

یه دکتر ببر حیفه شاید داروی تقویتی چیزی داد بهتر شد

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

آخ چقدر دردناک... واقعا سختی میکشین امثال شماها

واقعا چی میشه کرد؟؟ برام سواله واقعا... چطور میشه به شما خانواده های بچه های طیف شدید کمک کرد حداقل یکم زندگی راحت تری داشته باشین... خیلی درد داره واقعا

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
عزیزم بچه اول که نمیشه کاریش کرد اما دومی،تو باید بهش کمک کنی ،سختی رو بپذیر و ببرش مشاور یا جای عمو ...

دکتر بردمش میگه هفته ای چندبار باید بازی درمانی بره

ولی پسرم اصلا آرو نمیگیره تا این بخواد تو کلاس بمونه

آخ چقدر دردناک... واقعا سختی میکشین امثال شماهاواقعا چی میشه کرد؟؟ برام سواله واقعا... چطور میشه به ...

همین مراکز صبح تا ظهری که ایجاد شده تو بعضی شهر ها، عالیه

دکتر بردمش میگه هفته ای چندبار باید بازی درمانی برهولی پسرم اصلا آرو نمیگیره تا این بخواد تو کلاس بم ...

بازی درمانی که به دردش نمیخوره کاردرمانی ببر تو توجه و تمرکزش کار کنه

اصلا کارشون اینه بچه پر جنب و جوشو به کار بگیرن

نه مادرشوهرم مریضه افتاده ست . مادرم هم حاضر نیست نگه داره. آخه پسرم خیلی خرابکاره. چند تا از وسیله ...

زندگی شما شبیه زندگی خاله ام هست 

نزدیک ۲۵ سال هست که درگیر ی دختر بیمار و معلول و تا حدودی اوتیسمی هست.نه حرف میزنه نه راه می‌ره نه کنترل دستشویی.قدش بلند و سنگین وزن 

بعدش دو تا بچه سالم آورد اما ظاهراً سالم هستن از لحاظ روانی و بعد جسمی کاملا داغون.نه پارک نه رستوران نه تفریح و خرید و بازار و سفر هیچی و هیچی 

من خودم مادرم سخته اینو بگم اما اگر خاله ام حتی برای سه روز در هفته می‌گذاشت مراکز بهزیستی خودش و اون دو تا بچه سالم رو نجات میداد 

اما اینطور همه شون انگار مرده متحرک هستن 

دختر کوچبک اونم مدرسه رو هست چون شبا بزرگه جیغ می نه نمی تونه بخوابه به سختی مدرسه می‌ره .مشکلات گوارشی داره تمرکز نداره و...

چرا وقتی بچت اتیسم داشت اونم از نوع شدید رفتی دوباره اقدام به بارداری کردی اگه خدای نکرده اینم اتیسمی میشد میدونی چه فاجعه ای میشد الانم داره در حقش ظلم میشه چون نمیتونی ذره ای براش وقت بذاری بخدا ظلمه  

اتیسم واقعا وحشتناکه اونایی که دارن میتونن درک کنن زندگی به کل تعطیل میشه برای خانواده

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱