2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم بخاطر بچه هام

1821 بازدید | 93 پست

بچه ی اولم طیف اوتیسم شدید هست. چندسال بردم درمان و این همه پول خرج کردم اصلا انگار نه انگار. جوری که خود درمانگر گفت اذیتش نکن نمیخواد بیاری. مدرسه استثنایی رو هم حتی نمیتونه بره. بچه ی دومم هم خیلی توجه و تمرکزش پایینه . کلاس دومه ولی درسارو سخت میگیره درکش کمه. اجتماعی نیست و استرسی. مشکلاتش همه بخاطر پسرم. از بچگی شاهد اذیت کردنا و جیغ و دادای پسرم بوده. کم آوردم دیگه . دلمم برای دخترم میسوزه. نه میتونم ببرمش پارک نه خونه ی کسی . اصلا آدم ندیده بنده خدا. حتی بخاطر مشکلش پیش مشاور هم نمیتونم ببرمش. چون کسی نیست اولی رو بگیره. چرا خدا گشایشی نمیکنه واسم. شوهرمم هم کارش عسلویه ست ما شهر دیگه ایم. توروخدا دعا کنید واسه بچه هام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فرزند بزرگترتان را الان چیکار میکنید ؟

مدرسه مخصوص دارن ؟ بلاخره نمیشه که به خاطر یکی اون یکی هم فدا بشه 

باید پرستاری یا مرکزی باشه که فرزند اولتان را برای چند ساعت نگه داره تا شما بتونید مشکلات فرزند دوم را حل کنید 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

خدا اجرت بده خیلی سخته

پیج استاد بابایی رو تو اینستا ببین در مورد درمان اوتیسم 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

و اینکه مشکلات دومی تقصیر اولی نیست

توجه و تمرکز کم خودش یه مسئله دیگه ست ربطی به جیغ و داد اولی نداره

رو روحیه ش تاثیر میذاره ها ولی توجهشو کم نمیتونه بکنه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

خدا بهت توان و انرژی بده عزیزم واقعا کار بزرگ و مهمی انجام میدی .مطمئن باش خدا هواتو داره و به سلامتی بچه هات بزرگ تر شدن وضعیت بهتر میشه .شنیدم یک سری مشاور های تلفنی هستن یا با مرکز مشاوره صحبت بکن بهت تلفنی مشاوره بدن .وقتی با برنامه و راهنمایی متخصص بری جلو کار راحت تر پیش میره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

عزیزم واقعا متاسفم امیدوارم روزهای خوب توزندگیت برسن

من بچه ندارم بخاطر مشکلم بچه دار نشدم اما هرگز زیر بار ای وی اف و این کارا نمیرم برام از لحاظ روحی اصلا قابل قبول نیست 

هرکس یجور گرفتاره براتون حمد میخونم توهم لطفاً دعام کن خیلی محتاجم

تو شهر ما یه مرکز هست، مرکز اموزشی اوتیسم 

از صبح هست تا ظهر

بچه ها کلاسای کار و گفتاردرمانی میرن، موسیقی درمانی، اتاق تاریک، اتاق بازی و ....

نیست تو شهر شما؟

الهی بگردم حق داریمادری مادر شوهری خواهری کسی نیست چند ساعتی کمکت باشه؟

نه مادرشوهرم مریضه افتاده ست . مادرم هم حاضر نیست نگه داره. آخه پسرم خیلی خرابکاره. چند تا از وسیله های برقیشون رو خراب کرده. البته مادرمم خیلی پیره

عزیزم واقعا متاسفم امیدوارم روزهای خوب توزندگیت برسنمن بچه ندارم بخاطر مشکلم بچه دار نشدم اما هرگز ز ...

چه اشکالی داره مگه؟

من خودم با آ یو آی دنیا اومدم بعد من برادرم طبیعی اومد

اگه پدر مادرم تلاش نمیکردن من اصلا دنیا نمیومدم

خدا علمو قرار داده تا ازش استفاده کنیم