بچه ی اولم طیف اوتیسم شدید هست. چندسال بردم درمان و این همه پول خرج کردم اصلا انگار نه انگار. جوری که خود درمانگر گفت اذیتش نکن نمیخواد بیاری. مدرسه استثنایی رو هم حتی نمیتونه بره. بچه ی دومم هم خیلی توجه و تمرکزش پایینه . کلاس دومه ولی درسارو سخت میگیره درکش کمه. اجتماعی نیست و استرسی. مشکلاتش همه بخاطر پسرم. از بچگی شاهد اذیت کردنا و جیغ و دادای پسرم بوده. کم آوردم دیگه . دلمم برای دخترم میسوزه. نه میتونم ببرمش پارک نه خونه ی کسی . اصلا آدم ندیده بنده خدا. حتی بخاطر مشکلش پیش مشاور هم نمیتونم ببرمش. چون کسی نیست اولی رو بگیره. چرا خدا گشایشی نمیکنه واسم. شوهرمم هم کارش عسلویه ست ما شهر دیگه ایم. توروخدا دعا کنید واسه بچه هام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیج استاد بابایی رو تو اینستا ببین در مورد درمان اوتیسم
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
خدا بهت توان و انرژی بده عزیزم واقعا کار بزرگ و مهمی انجام میدی .مطمئن باش خدا هواتو داره و به سلامتی بچه هات بزرگ تر شدن وضعیت بهتر میشه .شنیدم یک سری مشاور های تلفنی هستن یا با مرکز مشاوره صحبت بکن بهت تلفنی مشاوره بدن .وقتی با برنامه و راهنمایی متخصص بری جلو کار راحت تر پیش میره
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!