2777
2789

سلام بچه ها کسب بوده که با فولیکول 25باردار شده باشه؟ من امروز روز 12سیکلم بود رفتم سونو  واژینال یه فولیکول 25 داشتم میخواستم ببینم امیدی هست؟؟

🌻🌻خدایا نی نی تو دلم رو به تو میسپارم خودت محافظش باش.خدایاممنون بخاطر همه چیز. انشالله بزودی دامن همه منتظرا سبز بشه🙏🙏🙏🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفتم امروز 

منتهی روز ۱۴پریودیم فولیکول ۲۳و ۱۸ داشتم تخمدان سمت چپم

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

والا من ماه پیش یدونه25 داشتم امپول هم زدم ولی باردار نشدم به نظرم یکم بزرگه

خداجونم ممنونم که من لایق مامان شدن دونستی خودت مراقب فندقم باش من عیدیم از حضرت معصومه گرفتم ایشالا همه ی منتظرا به مراد دلشون برسن   
یه امپول hcgبزن ازاد شه کیست نشه

دکتر گفت آمپول لازم نیست

🌻🌻خدایا نی نی تو دلم رو به تو میسپارم خودت محافظش باش.خدایاممنون بخاطر همه چیز. انشالله بزودی دامن همه منتظرا سبز بشه🙏🙏🙏🌻🌻
خیلی بزرگه. نگفت کیسته؟ 

نه گفت دارو مصرف کردی طبیعیه. بهش گفتم آمپول بنویس گفت لازم نیست

منم رفتم امروز  منتهی روز ۱۴پریودیم فولیکول ۲۳و ۱۸ داشتم تخمدان سمت چپم

مال منم سمت چپ اتفاقا

من ماهی که باردار شدم فولی ۲۴ و ۲۵ داشتم. دکترم گفت شاید دوقلو بشه. که نشد متاسفانه

پس جای امید هست

مال منم سمت چپ اتفاقا

من ۵ماه اقدام کردم 

این ماه کلومفین خوردم روز پنج پری  که امروز روز ۱۴ پری بود رفتم سونو واژینال انجام دادم

ایشالله که باردار بشیم

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)