2777
2789
عنوان

فولیکول بزرگگگ لطفاا یه لجظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 47 پست
بچه ها کسی هست درمورد سونو بدونه الان سونو رحمی رفتم جوابشو بفرستم ببینین چطوره؟

بفرست

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روز چند سیکلته؟ فولیکول نداری

🌻🌻خدایا نی نی تو دلم رو به تو میسپارم خودت محافظش باش.خدایاممنون بخاطر همه چیز. انشالله بزودی دامن همه منتظرا سبز بشه🙏🙏🙏🌻🌻
والا ۵ماه اقدامم بقدری استرس گرفتم حد نداره

استرس سمه واسه بارداری. خودت رو سرگرم و بیخیال کن

🌻🌻خدایا نی نی تو دلم رو به تو میسپارم خودت محافظش باش.خدایاممنون بخاطر همه چیز. انشالله بزودی دامن همه منتظرا سبز بشه🙏🙏🙏🌻🌻
استرس سمه واسه بارداری. خودت رو سرگرم و بیخیال کن

اره همون‌

ماه دیگه عروسی خواهرم 

از اونورم گواهینامه رانندگی نوشتم فرشم میبافم میخوام وقتمو پر کنم

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
اره همون‌ ماه دیگه عروسی خواهرم  از اونورم گواهینامه رانندگی نوشتم فرشم میبافم میخوام وقتمو پ ...

ایول خوبه😉😉

روز چهارده فولیکول نپرسیدم نمیدونم

اینجا که نوشته فاقد فولیکول.

یعنی من فولیکول ندارم؟چرا؟

اینجا اینطور نوشته عزیزم. امکان داره برای هر فردی پیش بیاد که یه ماه تخمک گذاری نداشته باشی

اینجا اینطور نوشته عزیزم. امکان داره برای هر فردی پیش بیاد که یه ماه تخمک گذاری نداشته باشی

سلام عزیزم

من یه سوال دارم شما با فولیکول 25باردارشدی؟؟؟؟بدون آمپول؟؟؟؟

من روز 12سیکلم یه فولیکول کیستیک28داشتم کلومیعن خوردم میترسم آمپولم نزدم

یعنی این کیست خودش دفع میشه

حالا چیکارکنم

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
سلام عزیزم من یه سوال دارم شما با فولیکول 25باردارشدی؟؟؟؟بدون آمپول؟؟؟؟ من روز 12سیکلم یه فولیکول ...

بله عزبزم من به لطف خدا باردار شدم.آمپولم نزدم.فقط از روزی 12رفتم پیاده روی.عالییییی بود برا تخمک گذاریم.

بله عزبزم من به لطف خدا باردار شدم.آمپولم نزدم.فقط از روزی 12رفتم پیاده روی.عالییییی بود برا تخمک گذ ...

خداروشکر عزیزدلم

انشاالله خدا حفظش کن

یا امیرالمومنین علی علیه السلام