2777
2789
عنوان

انسان سرنوشتشو خودش رقم میزنه یا خدا

3810 بازدید | 273 پست

البته این موضوع بالای هزار ساله حل نشده گفتم شاید اینجا یکی یجور خاصی فهمیده باشه

اگر خدا همه چی را میچرخونه پس انسان این وسط چی میگه

و اگر انسان میتونه سرنوشتشو رقم بزنه چرا میگن همه چی دست خداس

بگو ببینم شما چطور فکر میکنی برام جالبه🌹🌹🌹

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک من از زندگی این بوده که انسان مث عروسک خیمه شب بازی هیچ دخل و تصرفی تو سرنوشتش نداره

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

چقد امشب دوز فلسفه ی سایت رفته بالا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وای بزرگترین سوال ذهنمهو یکی از سوالامم اینه رسالتم هر آدمی چیه

شمام جواب قانع کننده پیدا نکردی ینی؟

انسان با اختیار خودش که در طول اختیار خداست سرنوشت خودشو رقم میزنه 

اختیار ما در طول اراده خداست 

هم عرض نیستیم 

خدا در افق بالاتر هستش.

توضیحات زیاده سوالی بود بپرسید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

کلیت زندگی  مون دست خداست  یعنی مقدار خیلی زیادیش

اما انسان خودش حق انتخاب داره بابت مثلا نماز خوندن و ...

یه جایی هم خوندم نوشته بود  به خدا گفتم اگه همه چیو از قبل   برام انتخاب کردی چرا باید دعا کنم  خداهم گفت  شاید نوشته باشم هرچه دعا کند

کلا این موضوع موضوع سختیه

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
درک من از زندگی این بوده که انسان مث عروسک خیمه شب بازی هیچ دخل و تصرفی تو سرنوشتش نداره

پس چرا نمیری بخابی و بخوری و تفریح کنی 

پس چرا نمیری بخابی و بخوری و تفریح کنی

چون پول ندارم خدا ام گفته به هر کی بخوایم میدیم به هرکی نخوایم نمیدیم

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂