یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
نی نی یار گفته که احتمالا اونایی که این چندروزعضوشدن اومدن سوژه بگیرن می گفتن فیکید به هرکی که جدیداومده بود..
بنده خدا راهنمایی می خواست میگفتن الکیه و...
علم غیب دارید حتی۱درصدم اگردرست باشه
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃
اره اینجا یکی میگه فلانی دروغگوعه همه ندیده باورشون میشه
من کاربریمو چون تعلیقه دادم دوستم یکی اومد گفت عه این دروغگوعه همه باورکردن اخرسر اسکرین چتامو بادوستم گذاشتم فهمیدن
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
چون داشت ازش تعریف میکرد کسی از مسخره شدن خودش خوشحال نمیشه
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اره اینجا یکی میگه فلانی دروغگوعه همه ندیده باورشون میشه من کاربریمو چون تعلیقه دادم دوستم یکی اومد ...
والا من میدونم خیلی از تاپیک ها سرکاریه اما طفلک واقعا گناه داشت همه میگفتن تویی و الان گزارش میزنیم حالا قسم ک تورو خدا من اون نیستم گزارش نزنین تعلیق نشم
طبق گفته نی نی یار نباید اعتماد کرد به کاربری های جدید
شماهم اعتراضی داری نی نی یار تگ کن به ایشون بگو
نه کاربرایی که به حرف نی نی یار گوش میکنن یکم اینجا نظم بگیره
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
اره اینجا یکی میگه فلانی دروغگوعه همه ندیده باورشون میشه من کاربریمو چون تعلیقه دادم دوستم یکی اومد ...
والا من میدونم خیلی از تاپیک ها سرکاریه اما طفلک واقعا گناه داشت همه میگفتن تویی و الان گزارش میزنیم حالا قسم ک تورو خدا من اون نیستم گزارش نزنین تعلیق نشم
والا من میدونم خیلی از تاپیک ها سرکاریه اما طفلک واقعا گناه داشت همه میگفتن تویی و الان گزارش میزنی ...
کلا اینوفهمیدم دلسوزی برای مردم جز خانوادت پوچه
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
تو یوتیوب یکی از بلاگر ها ویدئو گزاشته از نی نی سایت کاربر اینجام هست اومد یکی گفت وای خدا نکشتت نیک ...
این کاربر ملودی دیدم چند بار تاپیک زده