2777
2789

مردای نی نی سایت چه پررو شدن

پاشو بدو برو دنبال بازیت بینم

فیک کین مین نیمزیدیتم🦖🦖🦖🦖

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متأهلم دیدگاه همه یجور نیست اما من به شخصه از شوخی زیاد.خنده تو نگاه اول.بدتیپ بودن .امروزی نبودن.زیاد حرف زدن.جلف بازی درآوردن نفرت دارم 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

سردی و بی محبتی اینکه حس کردم من دوس دخترشم نه عشقش این باعث شد ازش فاصله بگیرم و اون فاصله اتفاقاتی رو به همراه اورد ک ⇦⇦⇦داغی شدی رو دلم ✖✖✖ اما خب اونم خامی کرده بود منم همینطور کاش بیشتر پای دل و عشق مون وامیستادیم توزندگی.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

هیزی و متلک 

لباسهایی که در عرف جامعه نیستن

بی ادبی و پررویی

توهین به خودم و خانوادم یا توهین به خانواده خودش

دروغ

بی احترامی به عقاید هم

خاله زنک بازی و فضولی نو امورخانواده من و خودش

عدم رعایت بهداشت

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مردای نی نی سایت چه پررو شدنپاشو بدو برو دنبال بازیت بینمفیک کین مین نیمزیدیتم🦖🦖🦖🦖

عجبا یکیم دنبال شناخت دختراس اینجوری میکنین🙂  بد میکنم میخوام برا پارتنر ایندم ادم بهتری باشم؟

اونجوری گفتم بیاین تو تاپیک یکم از مادرشوهرا دست بکشین

خودم پارتنر دارم هیچ توقعی ازش ندارم همینکه مرد باشه رو پای خودش وایسه برا ب هم رسیدنمون تلاش کنه و بهم توجه کنه کافیه بقیش ک مالی باشه باهم جور میکنیم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
نمیشه اینا رو اینطوری گفتا باید اخلاقش شناخت بعد دید چطور عمل کرد به تعداد ادمها اخلاقا متفاوته

خب شما استانداردای خودتو بگو میخوام بدونم چیا مهمه براتون کلا