2777
2789
درستهاگه توجهی از طرف پسر نباشه اون رابطه تموم میشه

خیلی توی سایت میبینه شوهر یه عده یا نامزدشون همش بهونه کار میارن که سرکاریم یا وقت نمیکنیم 

از نظر من همه ادم ها میتونن یه ساعتی رو برای عزیزانشون در روز بزارن

یه چیزیو کلی میگم الان خیلی دخترا پست میذارن خرج کنه بهترین چیزارو تهیه کنه بهترین مکان هارو بریم یا ...

دقیقا درسته

اگر طرف مقابلتون جدا از شخصت خوبش جربزه ی کار کردن داشته باشه میشه دوتایی از پس همه چی دراومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار بکنه مورد تایید میشه؟یه رفتار خاصی که خوشت بیاد

باید سنگین باشه منظورم رفتاره به اندازه خرج کنه متن وبامتانت باشه خوشتیپ باشه خوش قیافه مردانگی داشته باشه دروغ نگه اهل خیانت نباشه وفادار باشه بخودش برسه تمیز باشه 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

همه دخترا توی اشنایی یا دوستی قبل ازدواج نمیپسندن که ازشون درخواست های ناجور کنید و این باعث میش۶ چش ...

بنظرم باید اوایل رابطه درمورد این موضوع واضح صحبت بشه

وقتی هدف دو طرف ازدواج باشه و دختر رابطه قبل ازدواج رو نخواد دیگه پسر اصلا نباید درخواست های اونجوری بکنه

کساییم که دنبال این چیزان که فقط وقت بگذرونن باید همون اول تکلیفشونو با طرف مقابل روشن کنن که وابستشون نشه

بنظرم باید اوایل رابطه درمورد این موضوع واضح صحبت بشهوقتی هدف دو طرف ازدواج باشه و دختر رابطه قبل از ...

خب اصلا درخواست های +۱۸ توی دوستی جایز نیست چرا باید دختر قبول کنه یا عادی سازی بشه؟ بیشتر پسرا میگن اگه عکس فلان نفرستی من ترکت میکنم و...

خب اصلا درخواست های +۱۸ توی دوستی جایز نیست چرا باید دختر قبول کنه یا عادی سازی بشه؟ بیشتر پسرا میگن ...

الان خیلی دخترا خودشون تواین موارد پیش قدم میشن

من موافقش نیستم ولی منظورم اینه که دو طرف باید هدفشون یکی باشه

الان خیلی دخترا خودشون تواین موارد پیش قدم میشنمن موافقش نیستم ولی منظورم اینه که دو طرف باید هدفشون ...

موافقم 

ولی همچنان پسری که عکس ناجور بخواد کنسله 

من ابرومو که از سر کوچه نیاوردم 

چه عالی خدا برای هم حفظتون کنهبعضی خانوما الانا خیلی درخواستای عجیب غریبی دارنچه خوبین که بهش فشار ن ...

خیلی ممنون

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
موافقم ولی همچنان پسری که عکس ناجور بخواد کنسله من ابرومو که از سر کوچه نیاوردم

درستشم همینه

حتی اگه ادم 100 درصد به کسی اعتماد داره بازم نباید همچین عکسایی رو براش راحت بفرسته

یه موقع هایی که ۱۳.۱۴سالم بود توی روبیکا ی پسره پیام داد گف عکس پاهاتو بفرس😐منم ی عکس فیک داشتم پاهاشو برش دادم فرستادم😂بعد بهم میگه این چیه خاک تو سرش کنم

یا یسریاشون ب بهانه ابجی داداش مجازی ب ادم نزدیک میشدن 

از پسرایی که اینجا هستن تقاضا دارم لطفا ذهنتونو بشورین چیه همه فکر و‌ذکرتون شده رل این حرفا اگ میخوایش برو بگیرش چرا دستمالی میکنی و‌بعدم ترکش میکنی 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
درستشم همینهحتی اگه ادم 100 درصد به کسی اعتماد داره بازم نباید همچین عکسایی رو براش راحت بفرسته

اگه واقعا یه دختری رو دوست داره براش صبر کنه همو بشناسن 

بعد ازدواج کنن هیچ دلیل منطقی وجود نداره یه دختره قبل ازدواج کل ابروشو تو یه عکس خلاصه کنع اونم بدون اینکه هیچ چیزی از اینده مشخص نیست