2777
2789
عنوان

قوز بینی بعد عمل 🥲کمک

1008 بازدید | 46 پست

دوماهه عمل کردم اوایل خوب بود اما بعد یه ضربه محکم که خورد به بینیم یکم قوز شدع و رو مخم رفته 

دکتر گفته میخوای دوباره عمل کنم شوهرم نمیزاره ☹️🤕

راه دیگ ای به جز عمل هست 

دلم بینی خیلی سربالا میخواست اما الان خیلی طبیعیه انگار عمل نیس ولی کوچیک و جمع و جور شده بینیم و سوراخا کاملا قرینست برای ایجاد قوس بینی و از بین رفتن قوز بینی راهی هست؟!

:):)     :)              

فیلر

عشق آتشین و شاهزاده خر‌ سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه  ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛  💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس گزاشتی لایک کن

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

بینی همسرم قوز داشت شرایط عمل رو نداره. فیلر زد.گودی رو پر کرد الان وتر بینی ش ی خط صافه.یعنی یکم بینی ش بزرگتر شده ولی چون صاف هست خطای دید داره.مادرش میگفت پسرم بینی ت قشنگ شده چکار کردی.

بینی همسرم قوز داشت شرایط عمل رو نداره. فیلر زد.گودی رو پر کرد الان وتر بینی ش ی خط صافه.یعنی یکم بی ...

عزیزم میشه بگی هزینش چقد شد؟یعنی نمیشه قوس بدن به بینی با فیلر؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

قسمت گودی رو فیلر(ژل)و نوک بینی رو بوتاکس زد.چند روز چسب میزد.شبها هم تا ۳ هفته چسب میزد بینی ش مث عملی ها شده.بازم اگه فیلر میخوای بزنی برو پیش دکتر خودت با مشورت و پیش متخصص بزن. و اینکه فیلر فقط ۶ ماه جواب میده همیشه باید تمدید کنی.

عکس بذار ازبینیت با فیلر یا تیپ پلاستی میشه درستش کرد چندماه بعدازعمل ضربه خورد مگه؟

تقریبا یک ماه بعدش 

حس میکنم بینی عملی خیلی حساسه که بخوام فیلر بزنم 

تو رفتگی نداره ها انگار بیشتر برآمدگی داره چون گوشتیه بینیم 

تقریبا یک ماه بعدش حس میکنم بینی عملی خیلی حساسه که بخوام فیلر بزنم تو رفتگی نداره ها انگار بیشتر بر ...

والا متوجه نمیشم عریزم چجوری میکی ولی امیدوارم درست بسه ناراحت شدم چقد هزینه کرده بودی؟

ورم داره هنوز؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
والا متوجه نمیشم عریزم چجوری میکی ولی امیدوارم درست بسه ناراحت شدم چقد هزینه کرده بودی؟ورم داره هنوز ...

40 تومن اره یکم ورم داره خدا کنه ورم بره درست بشه از رو برو خیلی قشنگه 

تقریبا یک ماه بعدش حس میکنم بینی عملی خیلی حساسه که بخوام فیلر بزنم تو رفتگی نداره ها انگار بیشتر بر ...

نوکش بیرون رفتگی داره؟ یکی ازاشناهاکرده گوشتی بود بینیش نوگش بزرگ و گرد مونده البته ورم هست خوب مبشه به مرور شاید براشمام خوب بسع

نوکش بیرون رفتگی داره؟ یکی ازاشناهاکرده گوشتی بود بینیش نوگش بزرگ و گرد مونده البته ورم هست خوب مبشه ...

اره تقریبا پایین بینیم یکم بزرگتره و قوسش از بین رفته 

عزیزم میشه بگی هزینش چقد شد؟یعنی نمیشه قوس بدن به بینی با فیلر؟

هزینه ش ۶۰۰.بستگی داره کجا باشه.ما شهرستان هستیم.تهران اینا گرونتر.من خودم بینی مو آنزیم زدم پره هاش جمع شد ۶۰۰ تومن هزینه ش شد.بینی م کوچیک شده و اقوام میگن خوشکل شدی ولی چون چسب رو خوب نزدم یکی از پره هاش کوچکتر شده نامتقارن .یکبار دیگه باید برم.