2777
2789
عنوان

قوز بینی بعد عمل 🥲کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 46 پست
استارتر منم ی بینی نیمه فانتزی میخام ک‌متاسفانه ب شدت طبیعی شده😔 ارزوی ۸سالم هیچ شد

من که اگ درست نشد چند سال دیگ در آینده دوباره عمل میکنم 

هیچی بینی نیمه فانتزی نمیشه 😁

:):)     :)              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چه عقلی تو ارایشگاه همچیک کار وحشتناکی میکنن اخه وااای

برای اینکه هزینه پایین تر هست.مثلا بوتاکس مصپورت رو آرایشگاه ۳۰۰ هزار انجام میده بوتاکس پیشانی ۶۰۰ ولی بخوای مطب دکتر.متخصص انجام بده هر سی سی ۲ میلیون ب بالاست. شهرهای بزرگ ک دیگه بیشتر

نگا جای فرو رفتگی قوز رو پر میکنن فیلر بعد ۶ ماه جذب میشه.آره دیگه گود.

من عمل کردم بینیم قوز داشت دیگه برنگشته ...از فیلر خبر ندارم میگن فیلر خطرناکه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

برای اینکه هزینه پایین تر هست.مثلا بوتاکس مصپورت رو آرایشگاه ۳۰۰ هزار انجام میده بوتاکس پیشانی ۶۰۰ و ...

خب ادم باید کار درست رو انجام بده مهم سلامتیه پول نیس باید خودشو تو خطر نندازه .....نکنه اینکارا رو ....پس اونایی که عجقوجق میشن از اینه اونا تو ارایشگاه اینکارا رو میکنن اما اونایی که قشنگ میشن تو مطب انجام میدن پس اینه که متفاوت میشن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

خب ادم باید کار درست رو انجام بده مهم سلامتیه پول نیس باید خودشو تو خطر نندازه .....نکنه اینکارا رو ...

آره هر کاری جایی داره.و وقتی هزینه خوب میدی کارت هم تضمینی انجام میشه.دختر خاله م رفته بود جایی جز مطب،ژل گونه زده بود کل دهن و گونه ش عفونت شده بود تا ۲ ماه درگیر بود الان رفته ی جای بهتر قشنگتر شده و بدون عوارض

آره هر کاری جایی داره.و وقتی هزینه خوب میدی کارت هم تضمینی انجام میشه.دختر خاله م رفته بود جایی جز م ...

انقد میترسم من حتی اپیلاسیون اینام تو ارایشگه خطرناکه چه برسه به اونا...

بچه ها 

منم میخوام عمل کنم بینیمو 

با چندتا دکتر مشورت کردم گفتن بینیت خوبه 

ایراد خاصی نداره فقط گوشتیه صورتم ظریفه بینیم  توپولی به صورتم میاد انگاری 

دکتر گفت تا حد ممکن جمعش میکنم ویه قوس ملایم میدم 

۲۰و۳۰درصد تغییر میکنی ولی نظر منو میخوای عمل  نکن 

ولی منم بدم میاد ازش دوست دارم کوچیکتر شه 

چکار کنم به نظرتون ؟خیلی دودلم کردن

می آید هر آنچه باید 🌱
بچه ها منم میخوام عمل کنم بینیمو با چندتا دکتر مشورت کردم گفتن بینیت خوبه ایراد خاصی نداره فقط گوشتی ...

سلام از دکترای کجامشورت گرفتی.میگم اگ بینیت خوبع به صورتت میاد عمل نکن خب ولی اگرم کنی قشنگ تر میشه.منم نوبت مشاوره گرفتم پیش دوتادکتر ولی هزینه ها خیلی بالاست امروز یه نفرودیدم پیش همونی ک من نوبت دارم عمل کرده بود گف۱۳۵ ملیون🥺

ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...
بچه ها منم میخوام عمل کنم بینیمو با چندتا دکتر مشورت کردم گفتن بینیت خوبه ایراد خاصی نداره فقط گوشتی ...

اگه قوز نداره و سربالاس و یکم گوشتیه عمل نکن 

من قوزش رو مخم بود عمل کردم الان بهتر شده بینیم یه بینی طبیعیه 

:):)     :)