جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3748 عنوان داکسی سیکلین خوردم حالت تهوع دارم چیکار کنم 39 بازدید | 7 پست از صبح که خوردم حالت تهوع دارم و معدمو به هم ریخته😩 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️ 1404/07/28 | 14:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
city_of_star عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 5577 نباید با معده خالی بخورینیم ساعت بعد از شام یا ناهار بخور
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3748 برای عفونت خوردی؟ با غذا بخور آره من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3748 با معده خالی خوردی؟ چند لقمه صبحانه خورده بودم فقط. من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
خوشگل___خانومممممم عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 1481 چند لقمه صبحانه خورده بودم فقط. من بعد صبحونه این قرصو ی قرص دیگ رو میخوردم حالت تهوع میگرفتمبعد ناهار میخوردم اوکی بودم
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3748 من بعد صبحونه این قرصو ی قرص دیگ رو میخوردم حالت تهوع میگرفتمبعد ناهار میخوردم اوکی بودم آخه گفته هر ۱۲ ساعت بخورم من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️