2777
2789
عنوان

قوز بینی بعد عمل 🥲کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 46 پست
تقریبا یک ماه بعدش حس میکنم بینی عملی خیلی حساسه که بخوام فیلر بزنم تو رفتگی نداره ها انگار بیشتر بر ...

هر کاری میکنی پیش متخصص انجام بده و الانم فک کنم ورم داره.معمولا ۶ ماه بعد عملل.فرم اصلی بینی مشخص میشه.

دوستم تو آرایشگاه لیفت بینی با نخ انجام داده بود.با درد وحشتناک.و نوک بینی ش هنوز جای نخ قرمز هست.

40 تومن اره یکم ورم داره خدا کنه ورم بره درست بشه از رو برو خیلی قشنگه

خوب گرفته والا الان ۶۰تومنه عمل یا هفتاد

بیمارستانم پول دادین یاهمون فقط دکتر گرفت؟

حتما پیگیری کن ببین اگه درست میشه با فیلر درستش کن حیفه قوس دوس داریا مثل من من دلم میخاد عمل کنم پول ندارم...

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری میکنی پیش متخصص انجام بده و الانم فک کنم ورم داره.معمولا ۶ ماه بعد عملل.فرم اصلی بینی مشخص م ...

خوب شده بود؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
هر کاری میکنی پیش متخصص انجام بده و الانم فک کنم ورم داره.معمولا ۶ ماه بعد عملل.فرم اصلی بینی مشخص م ...

اره دکتر گفت یه ماه دیگ دوباره بیا فعلا چسب بزن ک قوزتر نشه

نه جرات اینکارا و رفتن به ارایشگاه رو اصلا ندارم

:):)     :)              
هزینه ش ۶۰۰.بستگی داره کجا باشه.ما شهرستان هستیم.تهران اینا گرونتر.من خودم بینی مو آنزیم زدم پره هاش ...

درد نداشت، بی حسیشون‌ جواب داد؟ بعدش چی؟ درد نداشت

دخترخالم‌میخواد بره از همینا‌میترسه

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

استارتر منم ی بینی نیمه فانتزی میخام ک‌متاسفانه ب شدت طبیعی شده😔 ارزوی ۸سالم هیچ شد

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
درد نداشت، بی حسیشون‌ جواب داد؟ بعدش چی؟ درد نداشتدخترخالم‌میخواد بره از همینا‌میترسه

بی حسی موضعی میزنن.درد ک داره ولی همون دفعاتی ک سوزن میره زیر پوست شاید ۲.۳ دقیقه اونم قابل تحمل هست.بعدش درد نداره.پیش متخصص بره 

با چه عقلی تو ارایشگاه همچیک کار وحشتناکی میکنن اخه وااای

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

آره بینی همسرم ک قوز داشت خوب شد.وی موقت هست برای ۶ ماه.بعد جذب میشه.من ک آنزیم زدم برنگشت ب قبل راض ...

یعنی چی موقت هس یعنی دوباره قوز میشه بینی؟؟

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍