2777
2789
عنوان

پسر از دختر سر تره😒

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 20 پست
اصلا ناراحت نباش حرصم نخور من تک فرزندم چندین بار جلوی خودم گفتن بیچاره فلانی تو که پسر نداری چکار م ...

آفرین به پدرت عزیزم خدا حفظش کنه

والا عموهای خودم 10ساله به مادربزرگم سر نزدن دختراش پرستاری میکنن ازش بازم اسم پسراش ورد زبونشه و خودشو میکشه براشون 😒 همشم فحش نثار دخترای بیچاره اش میکنه درکش نمیکنم 

پدربزرگمم خیلی پسر دوست بود بعد تو مراسم خاکسپاریش عموم میاد بیلو از کارگرا میگیره میگه اینجوری خاک نمی‌ریزن که درستش اینجوریه بعد تند تند خاک میریزه رو جنازه فرض کن😐

توی خانواده ما همه عاشق دخترن و خیلی کم دختر داریم مخصوصا خانواده مادریم همه پسر هستن کلا فقط من و خ ...

عزیزم خداروشکر همسر خوبی دارید

حتما برات دعا میکنم گلم انشاالله یه بچه سالم نصیبتون بشه زندگیتون شیرین تر از همیشه بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی خانواده ما همه عاشق دخترن و خیلی کم دختر داریم مخصوصا خانواده مادریم همه پسر هستن کلا فقط من و خ ...

زیارت عاشورا زیاد بخون عزیزم واقعا گره گشاست 

آفرین به پدرت عزیزم خدا حفظش کنهوالا عموهای خودم 10ساله به مادربزرگم سر نزدن دختراش پرستاری میکنن از ...

مرسی عزیزم همچنین🌸واقعا خودم خیلی از اینجور چیزا دیدم که آدمای پسر دوست احترام افراطی به پسرشون میزارن که باعث میشه احترام خودشون رو از دست بدن البته پسر و دختر نداره کلا اگه بیش از ظرفیت احترام بزاری چوبشو خود آدم میخوره🥲

✨Nora✨