2777
2789
عنوان

كمك، موهام دو رنگ شد😭😭😭

290 بازدید | 26 پست

سلام خوبين دوستان

من ديروز تو خونه تركيب موي رنگ عسلي رو موهام ريختم وقتي شستم ساقه هاي جلوي موهام فقط زيتوني شد، ولي ريشه هاي مو و موهاي پشت سرم عسلي شد

چيكار كنم اين زيتونيا برن؟

واي دارم ديوونه ميشم، فك كن وسط موهاي عسلي ك تن نارنجي داره هايلايتاي سبز وجود داره😭😭😭😭

خداجونم ممنونم واسه همه چي❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی ترکیب  رنگ دودی وجود داشته با رنگ زرد موهات واکنش داده سبز شده چون دودی پیگمنت آبی داره...بدون دکلره هیچ وقت  از رنگهای دودی خاکستری استفاده نکنید....باید پایه رنگهایی که استفاده میکنید اصلا A یا C نداشته باشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
توی ترکیب  رنگ دودی وجود داشته با رنگ زرد موهات واکنش داده سبز شده چون دودی پیگمنت آبی داره...ب ...

خب الان چي رو ساقش بزنم ك درست شه؟

ب نظرت اين سري عسلي با وارياسيون قرمز ك ضد سبزي هس بريزم درست ميشه؟

کاش میدادی آرایشگر رنگ میزد آره دورنگ شده ببر درستش کنن من که از رنگ سزدرنمیارم زیاد تو فاز نیستم&nb ...

ديگه روم نميشه با اين افتضاح برم ارايشگاه🙄