2777
2789
عنوان

کسانی ک مجبوری زندگی میکنند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر همسر من چی .اونا وسط زندگی شونه .اول زندگی این نباید بکنه قد بقیع

ببین خب واقعا حق با توهم هست که نباید خر حمالی بقیه رو بکنی.. پرستار که نگرفتن و... 

برا اینکه دارن به اونا پول میدن برا سیسمونی خب در کل کار اشتباهیه چون مرد باید نون اور خونه باشه و انگار داماد باید سیسمونی خانوم رو بده نه مادر خانوم

و یه نظرم عروسی واجب تره چون با خانواده داماده(هرچند دامادم باید یه تکونی به خودش بده) 

اما در مورد اینکه گفتی همسرت موافقه با اینکه پولو بدا به اونا خب مادرشه میخواد برا مادرش احترام قائل باشه(هرچند برا شما هم باید احترام قائل باشه) 

ببین خب واقعا حق با توهم هست که نباید خر حمالی بقیه رو بکنی.. پرستار که نگرفتن و... برا اینکه دارن ب ...

با بی احترامی به من برای بقیه احترام میخره . اصلا مردی ک تعهد داده مرد زنش شه الوبتش کس دیگه است احترامش به مادر اصلا قبولههه

با بی احترامی به من برای بقیه احترام میخره . اصلا مردی ک تعهد داده مرد زنش شه الوبتش کس دیگه است احت ...

وا ینی چی که با بی احترامی بهت احترام میخره:/

بعد از عروسی رفتار های بد دوران نامزدی 10 تا 20 درصد بدتر میشه اینو تجربه ثابت کرده.... 

وا ینی چی که با بی احترامی بهت احترام میخره:/بعد از عروسی رفتار های بد دوران نامزدی 10 تا 20 درصد بد ...

یعنی تا به من بی احترامی نشه به کس دیگه نمیتونه احترام بزاره . این کار بی احترامی به منه .من چ گناهی کردم هم پیش ما باشه هم سیسمونی یکی دیگه بده اونم نزدیک عروسی ما

وا ینی چی که با بی احترامی بهت احترام میخره:/بعد از عروسی رفتار های بد دوران نامزدی 10 تا 20 درصد بد ...

من چ خیری از نامزدی دیدم بعدش ببینم . دیگه بدتر از این من میمیرم .همین الآنم رو به موتم از گریه 

یعنی تا به من بی احترامی نشه به کس دیگه نمیتونه احترام بزاره . این کار بی احترامی به منه .من چ گناهی ...

خدا بهت کمک کنه

حالا ازین ازدواج مطمئنی؟ 

با خود همسرت راجب این موضوع صحبت کردی؟ 

خدا بهت کمک کنهحالا ازین ازدواج مطمئنی؟ با خود همسرت راجب این موضوع صحبت کردی؟

ن مطمین نیستم . ولی انتخاب خودم بود بدبخت کردم خودمو خیر سرم محبوب فامیل بودم با کلی خاطر خواه 

خدا بهت کمک کنهحالا ازین ازدواج مطمئنی؟ با خود همسرت راجب این موضوع صحبت کردی؟

صحبت کردم میگه من چون مردم باید توقع نداشته باشم ولی اونا توقع داشته باشند . منم ک هیچی واستم به مردونگی خیالیش کف بزنم