2777
2789
ایگنور کردن، نادیده گرفتن اون ادم، محروم کردن خوبیهات از اون ادم...ادم سابق نشدن

به کتف طرف نیس

خوشحالم میشه هم زندگیش حفظ میشه هم زحمت نگهداری بچه گردنش نیس، و کسی به پر و پاش نمیپیچه و راحت گه کاریشو ادامه میده

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینچیزا برام مهم نیس فقط بچمو خانوادم قبول کنن

خانوادتون با طلاق و اینا مشکل دارن یا حمایتتون میکنن؟ من خانواده مادرم حمایتش نمیکردن مامانم به خانوادش نگف بابام خیانت میکنه ولی من مطمئن بودم بهش میگفتن باهاش آشتی کن و این حرفا و حمایتش نمیکردن

نمیتونم برم افسردگیو وسواس دارم کارای خونه رو بزور انجام میدم قشنگ دارم ازدست میرک

خب ببین تو ک افسردگی داری

حاضر نیستی حداقل یه تغییری کنی

شوهرتم اون مدل

شما اون دنیا چطور میخواهید جواب دخترتونو بدید

تو هم داری ب حق دخترت ظلم میکنی

ببین تو کج دار و مریضی بخودتم نمیرسی

خب شوهرتم دنبال زنایی هست ک بر و رویی داشته باشن

اصلا گور بابای شوهرت بخاطر خودت یه یا علی بگو بخودت برس

نمیشه هی ناله کنی

از طریق اون گوشی حداقل یه چیز آموزشی یاد بگیر ن برا درآمد برا آرامش خودت

به خودت ک میتونی ظاهری برسی

راستی چند وقته نخندیدی

چند وقته با خوشرویی با دخترت رفتار کردی

پاشو بابا هی میگی بخاطر دخترم

دخترت تو این زندگی نابود میشه یکی مثل خودت افسرده و مریض

پاشو بابا حداقل بخاطر همین دختر

یه کمم با شوهرت محکم حرفربزن

بگو مردک باشه من کارت ندارم ولی حداقل خرجمو بیشتر بده

بزار ن و دختر یه موقع بریم بیرون

نمیشه تو هی عیاشی کنی من هیچی نگم

کتکم خوردی ولی کوتاه نیا

بگو همه جا آبروتو میبرم

یلند شو تا خودت تغییر نکنی باید تا آخر تو این جهنم بسوزی

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

خانوادتون با طلاق و اینا مشکل دارن یا حمایتتون میکنن؟ من خانواده مادرم حمایتش نمیکردن مامانم به خانو ...

خانواده من با طلاق مشکلی ندارن فقط بچمو نمیخوان میگن بده بهش بیا

دقیقن یساله اینکارارو میکنم وقیح تر شده

فقط باید به خانوادت فشار بیاری بچتو قبول کنن تهدیدشون کن گریه زاری التماس ووو. بگو به محض طلاق میرم کار میکنم خرج و خودمو بچمو در میاریم بگو اینجا بمونم آخر خودمو میکشم جنازم دستتون میرسه

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

اتفاقاااااا طلاق به خاطر آرامش روان همون بچه 🤝🏻به عنوان بچه ای که مامانش باید طلاق میگرفت ولی موند ...

عزیزم الان به نظر شما مادرت اگه طلاق میگرفت ، به نفع شما بود؟

به نظر من بچه ای که پدر مادرش طلاق بگیرن بهتره تا توی جهنم زندگی کنه بچه ، حالا بعضیا میگن به خاطر بچه باید سوخت و ساخت ولی من میگم اینطوری بچه هم میسوزه به پای پدرومادر

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱
خب ببین تو ک افسردگی داریحاضر نیستی حداقل یه تغییری کنیشوهرتم اون مدلشما اون دنیا چطور میخواهید جواب ...

مگ از خونه بابام افسرده رفتم خونه اون حیوون ک میگی ب خودت نمیرسی.من هرکاری کردم بازم خیانت کرد چرا هرچی میشه سریع میگید بخودت نمیرسی.با کدوم پول بخودم برسم دوساله دندونم خرابه پول نمیده برم دکتر

اگر طرف پشیمون باشه.خونه ای چیزی به نامت بزنه البته بعد اینکه پوستشو کندی.اگر پشیمون نیست منتظر تکرا ...

اینکارو نمی کنن.چون می ترسه بذاری بری.شوهر من چند بار جلوی خانواده اش هم اینو گفت.به من گفت من مطمئنم اگر خونه به نامت بزنم ولم می کنی و میری