2777
2789
عنوان

کسانی ک مجبوری زندگی میکنند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 87 پست
هنوز شما باهاش تو یه سقف نرفتی بم داری زحمت میکشی جوری ک معلومه شوهرت داره ک سیسمونی کمک می‌کنهنمیتو ...

منم دقیقا همینو گفتم پسرای دیگه اش ک دوتا دوتا ماشین سوار میشن بدن ن تو ک اول راهی .شوهرم خیلی از تعمیر وسایل خونه رو حذف کرد عیدی ها به من چیزی نداد مادرش حذف کرد تا اونو بتونن بدن 

الان چ اذیتی تو رو کرده برام سواله غیر مالی ک حالا دوس داره کمک کنه چ کردهشما نشستی 20سال زندگی جمع ...

خانواده اش اذیتم کردن خیلی این بهشون اجازه داد . الآنم هر حمالی و بدبختی مال من یکی دیگه استفاده کنه . میگم نداره از دهن من می‌زاره دهنشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده اش اذیتم کردن خیلی این بهشون اجازه داد . الآنم هر حمالی و بدبختی مال من یکی دیگه استفاده کنه ...

اگر نداشت نمیکرد

حتما با ی مشاور صحبت کن یکم خودتم گیر میده و زومی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
با خودش حرف بزن و بهش بگو وقت میخوام برا فکر... ببین عکس العمل چیه یکم امتحانش کن ببین اصا اون تورو ...

تو زبون آره ولی جاش برسه میشه همون قول الکی ک به مادرم داد 

چرا تو ی خونه هستیدشرایط طلاق ندارم چیه یکم انرژی‌تان مثبت کنمسئله حادی نداری خوشی زده زیر دلت

چون هیچکس جز این مادرش و گردن نگرفت . چ خوشی هست ک هر شب گریه شده کارم 

اگر نداشت نمیکردحتما با ی مشاور صحبت کن یکم خودتم گیر میده و زومی

عزیزممم میگم از زندگی من حذف شد به زندگی اونا اضافه شد تو میخوای یه دست لباس بگیری باید یه ماه نون ماست بخوری

اگه جایی نداشته باشه خدایی نکردهنگهش نمی‌داری؟

نگه میدارم ولی ازش میخوام وقتی هست رعایت کنه خیلی چیز هارو خون جیگر نکنه و اینکه من فقط،بچه اش نیستم خصوصا تو یک ساختمون ....به بقیه هم سر بزنه 

اگه جایی نداشته باشه خدایی نکردهنگهش نمی‌داری؟

درضمن همین شرایط بلعکس ش پیش اومد اون الان دختر داره چرا دخترش این فکرو نمیکنه .. مادر با دختر بیشتر هست ن عروس.. تازه مادرش اول زندگیش بهش گفته بود برو سر زندگیت آواره من نشو تازه عروسی ..فقط من تازه عروس نیستم لابد ...

درضمن همین شرایط بلعکس ش پیش اومد اون الان دختر داره چرا دخترش این فکرو نمیکنه .. مادر با دختر بیشتر ...

ان‌شاءالله برای هر دوتاتون بهترین اتفاق‌ها بیوفته❤️

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من