2777
2789
عنوان

کسانی ک مجبوری زندگی میکنند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 87 پست
اون اگه مرد بود نمی اشت آب تو دلت تکون بخوره خواهر:)

خیلی ها زدن رو شونه اش بخاطره رفتارش گفتن این مردونگی نبس ولی همین ک مورد تایید خانواده اش باشه از نظر خودش مرده 

سرافکنده میشم . طلاق سمت ما قفله‌‌ . باید رو پای خودم واستم وگرنه راه نداره

تا آخر عمر بدبخت بشی چی؟ 

اگه دو سال بعد وضعیت انقد بد بشه که مجبور شی طلاق بگیری چی؟ اون موقع بدتر نیست؟ الان بگیری تهش میگی تایپم نبود نتونستیم بسازیم برا زندگی مشترک

اون موقع چه حرفی داری؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا آخر عمر بدبخت بشی چی؟ اگه دو سال بعد وضعیت انقد بد بشه که مجبور شی طلاق بگیری چی؟ اون موقع بدتر ن ...

ن دیگه بدبختی نبس ادامه بدم یا یه کار دست خودم میدم با اینکه میرم گم و گور میشم .فقط تلاش میکنم بچه دار نشم باید شرایط رفتنم و مهیا کنم 

ن دیگه بدبختی نبس ادامه بدم یا یه کار دست خودم میدم با اینکه میرم گم و گور میشم .فقط تلاش میکنم بچه ...

خب همبن حالا طلاق بگیر 

مهریه هم بگیر بعدم برو با پولش یه زندگی خوب و مستقل برا خودت جفت و جور کن

خب همبن حالا طلاق بگیر مهریه هم بگیر بعدم برو با پولش یه زندگی خوب و مستقل برا خودت جفت و جور کن

اصلا طلاق خجالت نداره آخه 

نامزدی مگه برا شناخت بیشتر نیست

خب شناختی نپسندیدی چه عیبی دارا که تمومش کنی؟ 

خب همبن حالا طلاق بگیر مهریه هم بگیر بعدم برو با پولش یه زندگی خوب و مستقل برا خودت جفت و جور کن

الان نمیشه خانواده نمیزاره باید دست و بالم باز باشه من بدبخت نامزدم 

خودش و محتاج اونا مبدونه . فکر میکنه اونا درستن بقیه غلط .ببخشید سر تورم درد آوردم

واقعا به نظرم باید کات کنی 

تو لایق احترامی نه اینکه به خاطر یه به ظاهر مرد بگی یه بلایی سر خودم میارم ولی طلاق نمیگیرم

واقعا به نظرم باید کات کنی تو لایق احترامی نه اینکه به خاطر یه به ظاهر مرد بگی یه بلایی سر خودم میار ...

طلاق باید شرایطش جور شه بخدا شرایطش نبس .خانواده پشتم نیستن . وگرنه از خدام بود 

اشتباه میکنی ادامه میدی ، هزوقدرم خانوادت بد باشن و هرروز کتک بخوزی و فحش بشنوی شرف داره به این زندگی 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂