2777
2789
عنوان

کسانی ک مجبوری زندگی میکنند بیان

780 بازدید | 87 پست

سلام بچه ها من تازه واردم .دوره نامزدی به سر می‌برم.از اینکه همسرم آنقدر دنبال خانوادشه خسته شدم .مادر شوهرم همه بچه هاشو سروسامان داده. آخری شوهر منه خودش هم شوهرم نگه میداره خونه ماست . حالا دخترش پا به ماه هست مادرش از حقوقش میخواد برای دخترش سیسمونی بخره .در حالیکه ما نزدیک عروسیمون به پول نیاز داریم عوض جمع کردنش برای آخری ک الان نوبتشه بازم این بین سیسمونی میخواد بده شوهرمم اعتقاد داره بده . من میگم چرا خونه تو باشه خر حمالیش واس ما برای کس دیگه پول جمع کنه اونم تو وضعیت نامزدی پسرش و تو خونه پسرش .. آخه مریض حالم هست . قضاوت با شما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پسره و شاغل یه کاریش میکنه و شما میدونین یخورده صبر کنین بچه اون چهار روز دیگه دنیا میاد نمیشه بدون سیسمونی بمونه که کار به درست و غلطیش ندارم اما خانواده شوهر میگن مادر دختر بای. تهیه کنه

زندگی یکم همدلی لازم داره نه کمتر نه بیشتر این مورد شما گذشت کن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست