2777
2789
عنوان

درد پهلو ممکنه از عفونت لگن یا واژن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 12446 بازدید | 111 پست
شایدبخاطر داروی که خوردیفرداشکم وببند شیاف بزار الان وفرداصبح ،،،مسکن بخور

۵روز دیگه ازمایش دارم دکتر گفت هیچ قرصی نباید بخوری ممکنه جواب ازمایشو عوض کنه وگرنه قبلا ژلوفن خورده بودم یکم دردش کمتر شده بود ولی چقد مگه میشه مسکن خورد ۱ماهه این دردو دارم 

[QUOTE=356913951]پریودم تازه تموم شد این دردش با درد پریود فرق 

خوب تو روزهای تخمک گداری هستی منم مثل توام درست بعداز اتمام پریود شروع میشه تا روز ۱۶ دردش خاصه ها انگار یه میخ نازک رفته تو پهلوم بعد نمک میزنن روش نمیدونم تو زبان ترکی قشنگ اسم داره انواع دردها ولی تو فارسی معادل پیدا نمیکنم چون به همه جور دردی همون کلمه دردو بکار میبرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطورم دوتا قرص باهم میخورم زود خوب میشم ولی نمیدونم ب درد شما میخوره یانه شاید مربضی هامون مت ...

قرص چی مسکن؟ دردش خوب میشه تا کی؟ مسکن خورده بودم تا چند ساعت یکم‌کم‌میشد دردش دوباره همون اشو همون کاسه

[QUOTE=356913951]پریودم تازه تموم شد این دردش با درد پریود فرق خوب تو روزهای تخمک گداری هستی منم مثل ...

نمیدونم بخدا شایدم باشه اخه چرا تاحالا همچین دردی نداشتم الان یک ماهه که این درد یکسره باهامه ولم نمیکنه تا چند روز حالت تهوع شدید هم داشتم الان حالت تهوم کمتر شده ولی دردام ادامه داره بدتر میشه که بهتر نمیشه

[QUOTE=356913951]پریودم تازه تموم شد این دردش با درد پریود فرق خوب تو روزهای تخمک گداری هستی منم مثل ...

لکتر زنان رفتم بخاطر کیست قرص ضد بارداری داد امپول پروژسنرون زد پریود شدم ولی پریودم همش ۳روز بود دردشم کم بود دکتر هسچی‌دیگه‌نگفت 🥲

۵روز دیگه ازمایش دارم دکتر گفت هیچ قرصی نباید بخوری ممکنه جواب ازمایشو عوض کنه وگرنه قبلا ژلوفن خورد ...

امیدوارم زودخوبشی

پس فعلا گرم نگهش دار

شیاف فک کنم بتونی،استفاده کنی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

قرص چی مسکن؟ دردش خوب میشه تا کی؟ مسکن خورده بودم تا چند ساعت یکم‌کم‌میشد دردش دوباره همون اشو همون ...

نه هر ۱۲ ساعت میترونیدازول ۵۰۰ و روزی ی دونه لاکتوفم ب مدت ۵ روز حتما باید در بخچال باشع میدونم شاید بگی میترونیدازول برام اثر نمیکنه  ولی برای من معجزه کرد 

این کاربری دست دونفر است

امیدوارم زودخوبشیپس فعلا گرم نگهش دارشیاف فک کنم بتونی،استفاده کنی

ممنون گرم‌میکنم بدتر میشه گلم شیافم نمیدونم باید از دکتر میپرسیدم دوباره نمیتونم برم‌مطبش چون غروبا هست روزای زوج اونم که من سر کارم‌دیگه نمیتونم مرخصی بگیرم ۴روزه مرخصی گرفتم تلفنی هم جواب نمیده وای فقط دعا کن دردش کمتر شه حالا شاید یه جوری از یه دکتری بتونم بپرسم واسه شیاف

شیاف دیفلوفناک بزارم؟

اآره از دکتر داروخانه یا آزمایشگاه،تومسیرته،بپرس

خدابهت سلامتی بده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

نه هر ۱۲ ساعت میترونیدازول ۵۰۰ و روزی ی دونه لاکتوفم ب مدت ۵ روز حتما باید در بخچال باشع میدونم شاید ...

عشقم مترونیدازول انتی بیوتیکه دیگه؟ چون ازمایش دارم ۵روز دیگه نمیتونم هیچ‌قرصی بخورم‌مخصوصن انتی بیوتیک 🥲