2777
2789

خودم یه ماسک مو داخل حمام گرون خریده بودم کوچیکم بود ظرفش

هر وقت میرفتم حموم یه کوچولو میزدم به موهام 

اون موقع موهام بلند بود 

بعد هی میدیدم چرا از حجمش کم میشه من که خیلی کم میزنم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

به شوهرم گفتم چقد این ماسک مو بی برکته زود داره تموم میشه 

دیدم گفت اشکال نداره ولی خیلی خوبه من که زدم موهام حسابی نرم شده . موهاش خیلی خیلی کوتاهه یعنی شامپوم لازم نداره چه برسه به ماسک مو

یعنی اون لحظه می خواستم خفش کنم چنان دادی سرش زدم گفتم اخه برا چی زدی؟

گفت مگه برای تقویت مو نیست ؟ 

همون شد دیگه ماسک مو نخریدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

به شوهرم گفتم چقد این ماسک مو بی برکته زود داره تموم میشه دیدم گفت اشکال نداره ولی خیلی خوبه من که ز ...

خب توجیهش میکردی کم بزنه چرا خودتو محروم کردی😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لامپ پشه کش خریده بودم ،تو هال زده بودم پریز که نورش اذیت نکنه ،،نصف شبی صدای تق تق کشتن پشه ها اومد ،،شوهرم تند تند. صدام زد بلندشو بلندشو یکی با کلاش داره تیر میزنه توخونه

نمیدونست پرید چیه بعد پرسید یعنی مامانم و ابجیامم همینجور میشن😐منم گفتم پ ن پ فقط مال ما خرابه🥴😑

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خب توجیهش میکردی کم بزنه چرا خودتو محروم کردی😂

کلا مدلشه هر چی من بخرم‌اونم میزنه اون روز دیدم رفته سراغ تونرم سریع قایمش کردم

نمیدونست پرید چیه بعد پرسید یعنی مامانم و ابجیامم همینجور میشن😐منم گفتم پ ن پ فقط مال ما خرابه🥴😑

واقعا نمی دونست مگه میشه؟؟؟؟؟

کلا مدلشه هر چی من بخرم‌اونم میزنه اون روز دیدم رفته سراغ تونرم سریع قایمش کردم

خب چی میشه مگه😃

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

تو خواب دیده بود من با یکی دیگه ازدواج کردم بیدار شده بود و گریه میکرد منم بیدار شدم اول خیلی نگران شدم اخا بار اول بود بعد چند سال من گریه شو دیده بودم  منم باهاش گریه کردم وقتی علتش رو بهم گفت نمیدونستم چطور جلو خندمو بگیرم نمیشد هم بخندم اخه واقعا ناراحت بود

لامپ پشه کش خریده بودم ،تو هال زده بودم پریز که نورش اذیت نکنه ،،نصف شبی صدای تق تق کشتن پشه ها اومد ...

😁😁

واقعا نمی دونست مگه میشه؟؟؟؟؟

والا نمیدونست کپ کرده بود😒😐

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

تو خواب دیده بود من با یکی دیگه ازدواج کردم بیدار شده بود و گریه میکرد منم بیدار شدم اول خیلی نگران ...

اتفاقا شوهرم منم همچین خواب دیده بود تا چند ساعت باهام قهر بود

خب چی میشه مگه😃

همه چی رو کیلویی استفاده میکنه اصلا نمی دونه کم یعنی چی

یه بارم یه کمربند داشت قلق داشت باز کردنش اون موقع عقد بودیم بعد من گفتم این چطوری باز میشه اونم یادم داد 

چنو روز بعدش باباش می خواست بره جایی گفت کمربندتو بده کمربندم نیستش شوهرمم بهش داد بعد پدرشوهرم نمی تونست بازش کنه گفت این چجوری باز میشه؟

شوهرمم گفت این کلا قلق داره ...خانمم به زور تونست قلقشو یادبگیره یعنی من از خجالت اب شدم