2777
2789
عنوان

ریدم تو این رژیم😐😐😐😐بیاید بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 23 پست
عزیزم بیشتر سبزیجات و برگهای کلم، گل کلم و میوه های غیرشیرین مصرف کن، 70 درصد گیاهخواری 30 تا 40 درص ...

خب پروتیین برا بدنسازی خیلی نیازه اونو از گیاه نمیشه تامین کرد ک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حالم از تخم مرغ آب پز و سیب زمینی آب پز و سینه مرع و...بهم میخوره ولی مجبورم 

رسیدن به هیکل خوب برام مهم تره

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

همچین گفتی چاقی فکر کردم ۱۰۰ کیلویی😒

منم هم قد شمام منتها وزنم ۷۶ ولی ۷۳ بودم عالی میشم 

منم وسواس وزنی دارم رو ۷۳ هم میومدم بازم از خودم راضی نبودم در حالیکه همه از اندامم تعریف میکنن همین الانشم

پروتین وی بخور 

۱ قاشق برابری میکنه با ۵ تا سفیده تخم مرغ

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

شما 40 درصد روزی پروتئین بگیری بسه بیشترش اسیدوز محیط سلولی رو میبره بالا و شدیدا خطرناک و سرطانزاست. تو حبوبات هم پروتئین داره