2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من وابسته میشم زندگیمو تصور میکنم با یه ادم فک کن ازدواجم بهم خورد سر همین قضیه دو سه هفته پیش

میفهمم سخته خب بقول خودت وابسته میشی..ولی کسی که از اول جلوت رو بگیره این کارو بکن فلان کارو نکن حداقل درموارد مثبت میگم مث کاری ک هیچ موردی نداره تا تهش اذیتت میکنه

آره 

یه سوزش خیلی بدی رو با همه سلول های مغزم حس کردم که کشیده شد تا قلبم 

بعد از اون موهام شروع کردن سفید شدن 

اینکه به روم آورده باشن هم خیلی زیاد بوده اوایل خیلی ناراحتم می‌کرد ولی الان برام مهم نیست 

میفهمم سخته خب بقول خودت وابسته میشی..ولی کسی که از اول جلوت رو بگیره این کارو بکن فلان کارو نکن حدا ...

دلم از این میسوزه اونا که شرایطمو میدونن چرا میان سمت همچین دختری که بعد من هر سری بشکنم 

فک کن جلوی خانوادت خورد میشی 

مادرم

گفت ان شاالله قبر قبولت نکنه 

خدا کاش همچین بچه ای نده

آبرومون و بردی 

تو که نه هنری داری نه کاری بلدی پس سر بزار بمیر دیگه 

دانشگاه قبول شو گورتو گم کن نبینمت دیگه 

چرا؟ چون پارسال بنا به دلایلی نتونستم تو کنکور موفق شم 

ولی من دختر بدی نبودم🙂 من هنوزم دوسشون دارم و بخشیدم شون 

دانشجوی پزشکی

خوب چرا همه رؤیاشون اینه پزشکی و دندون بیارن با استادت ازدواج کن اگه شد 

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین