2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هی میگن نمیخای خونتو شروع کنی از خانواده خودم بگیر تا عمه ها خاله ها 

خب ما ک پول داشتیم زمین خریدیم اگ پول داشتیم خونه رو هم شروع میکردیم دگ اخرین بار عمم تو جمع ازم پرسید موندم چی بگم بهشون 

منو شوهرم هر دو کار میکنیم ولی وضع مالیمون خوب نیس یه خونه معمولی و یه ماشین خیلی داغون داریم و اطرافیان مدام ب رخ میکشند دارایی هاشونو و من بارها دلم شکسته 😔میگن خدا بزرگه ولی چ فایده تو تیم دشمنه🥲

همشون این روز رو تجربه میکنن

صد درصد 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

اونجاییکه فکر میکنی ادما پشتتن ولی نبودن دلم شکسته اونجاییکه حرفاتو به خدا فقط میشه زد و وقتیکه پسرا ...

شغلت چیه مگه

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

دوباربدجور شکستم سپردم بخدا نمیخام این دنیا جواب بدن میخام اون دنیاحقم بگیره

خیلی صبوری ..ولی من این آخرین بار ازش خواستم زنده بمونم طرف رو تو همین موقعیت ببینم میخام ببینم اونموقع چه حالی داره 

هر روز تقریبا چون لاغرم و زشتم و دماغم بزرگه پول ندارم رشتم به درد نمیخوره و......😔😔😔😔

عزیزم بخاطر اینا ناراحت نباش

مهم سلامتیه

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه