2777
2789
منو شوهرم هر دو کار میکنیم ولی وضع مالیمون خوب نیس یه خونه معمولی و یه ماشین خیلی داغون داریم و اطرا ...

😔😔ما مستاجریم عزیزم فک کن دیگ من چه حرفایی می‌شنوم میام اینجا تاپیک میزنم.اگ این بار گفتن بگو خداروشکر میکنم مستاجر نیستم سرمو شب تو خونه ای ک بازحمت خودمون خریدیم میذارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت چ جوابی ب این ادما بدم؟

من خودم خیلی احترام میذارم به همه خیلی مواظب زبونم هستم اگ یوقت دل کسی رو بشکنم نا خواسته حتما معذرت میخام ازش ولی بقیه نه اینجوری نیستن.. همین حرف خودتو بگو بگو ما بفکر هستیم حتما موقعیتشو نداریم

مادرمگفت ان شاالله قبر قبولت نکنه خدا کاش همچین بچه ای ندهآبرومون و بردی تو که نه هنری داری نه کاری ...

مادرت تحت فشار و ناراحتی این حرفا رو بهت گفته شاید متوجه نیست تو چطور دلت میشکنه بعدا تو موقعیت مناسب براش توضیح بده این رفتار باهات چه میکنه

☹️ امیدوارم دیگه هرگز به این حالت دچار نشی خیلی بده

ممنون

همچنین🫂

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

عزیزم شما بلاخره فهمیدید مشکل پسرتون چیه من دخترم امروز تست عرق داره😭دارم روانی میشم

نه عزیزم بیماری سی اف نبود گفتن حساسیت مواد غذایی هست.نگران نباش ان شاءالله مشکلی نداره دخترتون