2777
2789
عنوان

دوست دارم بگیرم مهمونارو بزنم

449 بازدید | 20 پست

من دیشب تاحالا درست نخوابیدم بعد ۷ ساعت مدرسه بودم اومدم یه کم بخوابم چون یکوچولو هم سرما خوردم خلاصه اعصاب نداشتم حالا زنداییم اومده خونمون بچشو فرستاده بالا سرم جیغ جیغ کنه بیدار شدم سلام علیک کردم ، اومده میگه ما دختر بودیم اصلا نمیخوابیدیم ، دائم داشتیم کار میکردیم ، دوست دارم قندونو بردارم بزنم تو سرش  خفه شه فقط

😂😂😂😂🤧🤧🤧🤧🤧

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو نسل به نسل آیکیو آدمها بیشتر میشه بخاطر همین ما کل وقتمون رو برای کار کردن نمیذاریم و اگر خسته باشیم استراحت میکنیم هرچند خیلی سر و صدا زیاد بود نتونستم خوب بخوابم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

حالا تو زن داییته یکم دیگه میره

من چی بگم که همسایه های بیشخصیتی دارم البته دوسه خونه 

بی نهایت بی ملاحظه 

باند تو کوچه میذارن عروسی هم نیستااااا وای سرم داره منفجر میشه بخدا 

از صبح ساعت 9 اهنگ گذاشتن اوباش هم هستن ادم میترسه زنگ پلیس بزنه

راس میگه دیگه فعل حرامه 

فقط پسرا حق دارن بخوابن 🙄🙄

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

بگو نسل به نسل آیکیو آدمها بیشتر میشه بخاطر همین ما کل وقتمون رو برای کار کردن نمیذاریم و اگر خسته ب ...

فردا میره تو فامیل میگه اره لیلی رفتم خونشون بهم فحش خارومادر داد

😂😂😂

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

حالا تو زن داییته یکم دیگه میرهمن چی بگم که همسایه های بیشخصیتی دارم البته دوسه خونه بی نهایت بی ملا ...

وای منم سرم داره میترکه ، بنظرم زنگ بزن پلیس یا اماکن واقعا رحم نکن اصلا به اینجور ادما

بگو اون موقع ماشین لباس شویی ظرفشویی و فرگاز اینا نبود

🙃بگو الان هم ما زیاد نمیخوایم کار با گوشی داریم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بگو ببخشید من الگوی زندگیم اوشین نبوده و درضمن رباتم نیستم نیاز به خواب دارم زندایی جان .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

کاش میشد واقعا نمیفهمم چرا مردم انقد زبونشون نیش داره

توم باید نیش داشته باشی

باید برمیگشتی میگفتی منم جای تو بودم با بچه سره شهری نمیرفتم اینور اونور تازه دوقورتونیمم هم باقی باشه