2777
2789

سلام...من یک هفته هست کالایی اینترنتی سفارش دادم .. ارسال نمیکنن و اصلا  پشتیبانی جوابم رو نمیده...سایت اشون نماد اعتماد و ...داره ولی چه فایده که بازم پولم رو خوردن...متاسفانه تو ایران قانون بیشتر پشت کلاهب ردار حروم خور هست...به یه نفر که  از فروش اینترنتی سردرمیاره پیام هام و پیج و سایت رو نشون دادم گفت به جز شکایت اینترنتی هیچ کاری نمیتونی بکنی چون 

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

حالا صبر کن یه هفته چیه اخه. بعضی وقتا مشکل از اداره پسته یا تو یه منطقه پستی گیر میکنن

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

صاحب سایت و پیج و ادمین ها خیلی زرنگ هستن و عمدا جواب نمیدن که من رو عصبانی کنند تا من توهین کنم و با همون توهین اونها من رو تهدید به شکایت کنند تا من از خیر پولم بگذرم.(مجازات توهین شلاق هست)..راستی گفت حتی یک کلمه زیر پست ها کامنت نمیتونم بزارم که اینها کلاهبردارن چون بازم اونها میتونن به جرم افترا ازم شکایت کنند...و کلا با این روش کثیف هست که اینهمه مدت دوام آوردن و به کلاهبرداری ادامه میدن...

این تاپیک رو به دو دلیل زدم..‌اول اینکه آگاه کنم بقیه 

دوم اینکه ببینم کسی با ثبت شکایت اینترنتی تونسته پولش رو پس بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا صبر کن یه هفته چیه اخه. بعضی وقتا مشکل از اداره پسته یا تو یه منطقه پستی گیر میکنن

ببین پشتبانی و دایرکت سین میکنه جواب نمیده...اصلا ارسال نزدن...تازه با اینکه کامنت ها مثلا بازه ولی فقط فالورهای فی‌ک پیام گذاشتن یا چند تا آنلاین شاپ هم صنف خودشون به به چه چه کردن....من متاسفانه به اینجا دقت نکردم...و گفتم سایت نماد اعتماد داره حتما معتبره ولی حیف

اونا پول مردمو بخورن مجازات نداره بعد شما کامنت بذاری مجازات داره؟ برو شکایت کن و پیگیر باش حتما چقدر پررو ان

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
ببین پشتبانی و دایرکت سین میکنه جواب نمیده...اصلا ارسال نزدن...تازه با اینکه کامنت ها مثلا بازه ولی ...

آدرس سایتشونو بده ببینم

اونا پول مردمو بخورن مجازات نداره بعد شما کامنت بذاری مجازات داره؟ برو شکایت کن و پیگیر باش حتما چقد ...

دقیقا...خیلی حرصم در اومده....مجازات توهین و افترا شلاق و زندانه ولی مجازات ارسال نکردن کالا  هیچی هست ..فوقش خیلی خوش شانس باشم پولم رو پس بگیرم...اینم جامعه امن و زیبای ماست...

شکایت هم فقط اینترنتی هست ...نمیدونم واقعا رسیدگی میکنن یا نه

آدرس سایتشونو بده ببینم

فدات بشم عزیزم از کمکی که میخوای بکنی😍 ولی تو سایت عمومی نمیشه بزارم ...نمیخوام آتو دستشون بدم

من از سایت برقیجات خرید کردم کلاه  بردار در اومدن نماد هم داشتن فتا رفتم گفتن دفتر قضایی اونجا هم رفتم شکایت کردم گفتن برو رضایت بده حقوقی شکایت کن گفتنم مگه قرض دادم هیچی زدن عدم اثباط در صورتیکه اصلا اثباط ازم نخواستن فاکتور و هم چیز داشتم اعتراض هم زدم زدن عدم خدشه به رای اول فقط این وسط کلی هزینه دیگه هم دود شد بخدا حس کردم طرفی که خرید کردم خود بازپرس دادگاهه

ولی شما اگر میخوای پیگیری کنی و اگر تو اداره بازرگانی آشنا داری از اون طریق شکایت کنی بهتره آخه این نماد چرت رو اداره بازرگانی بهشون میده

تا با این نماد بهتر کلاه  برداری کنند تازه خود نماد هم بخوای شکایت کنی همش خطا میزنه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

آدرس سایتشونو بده ببینم

چون اسم پیج و سایت خیلی خیلی خاصه ..در واقع فامیلی خودشه که خیلی خاصه و منم تا حالا نشنیده بودم

خدا هر چی آدم حقه باز و کلاهبرداره از رو زمین بردارهپولی که از مردم میدزده ببره خرج بیمارستان بچش و ...

آمین ...بخدا من خیلی تو سختی هستم و این پول برای من زیاده..پول دکترم بود...واقعا حلالشون نمیکنم ...

من از سایت برقیجات خرید کردم کلاه بردار در اومدن نماد هم داشتن فتا رفتم گفتن دفتر قضایی اونجا هم رف ...

ای وای من ...پس هیچی دیگه پولم رفت ..‌من که کاری از دستم برنمیاد ...خدا لعنتشون کنه‌..😭

خیلی ممنون جواب دادید..

اونا پول مردمو بخورن مجازات نداره بعد شما کامنت بذاری مجازات داره؟ برو شکایت کن و پیگیر باش حتما چقد ...

من شکایت کردم تمام مدارک هم دارم برقیجات بابل تو نت سرچ کن میاد بالا تازه خود بی شرفش هم بعد از شکایت زد گفت فکر کردی با شکایت چیزی دستتو میگره خودش میگه الان دزد رو ببری تحویل بدی آزادش می‌کنند 

ولی به نظرم اینها پشتشون پره که نه از خدا نه از قانون نمیترسند

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

چون اسم پیج و سایت خیلی خیلی خاصه ..در واقع فامیلی خودشه که خیلی خاصه و منم تا حالا نشنیده بودم

شاید دادگاه سمت شما بهتر باشه