2777
2789
عنوان

متاهلا میاین یه لحظه

300 بازدید | 30 پست

خانما من دیگ موندم چه روش جلوگیری مناسبه😮‍💨

قبل ازبچه دومم تا۶سال طبیعی جلوگیری میکردم ولی بعد زایمان دیگ ترسیدم که بارداربشم از ک.ن استفاده کردم تاالان که دوساله..ولی تواین دوسال هم ازقرص اورژانسی استفاده کردم چون ک.ن پاره شد..قرص وامپول هم که عوارض داره..قرص ک بهم نمیسازه حالت تهوع میگیرم ازطرفی خیلی چاق کننده وادمو عصبی میکنه که خودم همینجوری عصبی هستم🥲آیو دی هم خیلی هارو دیدم با اونم باردارشدن که دیگ به اونم اعتمادندارم..اخه دیگ چیکارکنم؟؟نمیشه که هی قرص اورژانسی بخورم کلی عوارض داره وفقط سالی یکبار میشه خورد‌..بهترین مارک ک.ن هم میگیریم ولی باز....

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

مهربونای سایت لطفا ۳ نفرتون محبت کنید 

تاپیک اشتباهی که تو بچگی انجام دادم رو گزارش بزنید 

شخصیه میخوام حذف بشه 

اگه گزارش زدید لایک کنید مرسی 🌹

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارک کودکس بگیر کیفیت خوبی داره بعدم باید چک کنید مراقب باشی. جلوگیری طبیعی هم جز پیشگیری ها حساب نمیشه ریسک. نکنـ

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من که به شوهرم گفتم بره وازکتومی کنه. چرا من خودمو نابود کنم.البته فکر میکنم الان هر دکتری این کارو انجام نمیده. نمدونم باید پیش کی بره

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
قرص روکین ک خیلی خوبه تهوع و عصبی شدن ال دی رو هم نداره

چاق کننده نیست؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
همسرتون وازکتومی انجام بدهایمن ترین راه

الان دکترا انجام میدن؟ ممنوع نیست؟ چه دکتری و چه تخصصی؟

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
مارک کودکس بگیر کیفیت خوبی داره بعدم باید چک کنید مراقب باشی. جلوگیری طبیعی هم جز پیشگیری ها حساب نم ...

چک میکنم ولی حین رابطه ک کارازکارگذشته پ.ا.ر.ه میشه

مجبورمیشم قرص اورژانسی بخورم

اگر قصد حاملگی مجدد نداری عمل توبکتمی ( بستن لوله ها ) انجام بده . یا شوهرت وازاکتومی کنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .