2777
2789

خواهرشوهرمو که گند زد به دهه بیست زندگیم....دوست پسرمو که خیانت کرد و ضربه ی بدی بهم زدکه هنوزم بعد چهارده سال زندگی یه وقتایی یادم میفته چه قدر به ریشم میخندید وقتی خیانت میکرده و مادر همون پسره رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرمپدرشوهرمشوهرمبا یه دعوای کثیف. باعث شدن زبون بچم بند بیاد و کلا هرچی بلد بود رو از یاد ببر ...

ای وای دکتر چی میگه؟خیلی ناراحت شدم حتما شوک بهش وارد شده واقعا حق داری من بودم تیکه پارشون میکردم

چرا دوست داشتی بگو مطمئن باش کارماشو پس میده خیلی بده نون بری

من یه شرکت بانکی کار میکردم،نسخه ای که برای بانک رفته بود خالی بود اون سریع به من گفت تو اخراجی،درصورتیکه میدونست بچه دارم

باید خیلیا رو بنویسم که زندگیمو نابود کردن

شخصیتمو له و لورده کردن 

بی ارزشم کردن جلو همسایه جلو فامیل

پدرم که همیشه با رفتاراش بین منو بقبه رو خراب میکنه

خواهرام که فک میکردم دلسوزن و کارامو طبق نظر اونا پیش میبردم و همین چن وقت پیش فهمیدم فقط منافع خودشونو درنظر داشتن و من هیچی نبودم براشون

از خونواده شوهرسابقم، که میدونستن پسرشون مشکل حاد روانی داره، باکلی دروغ و دونگ اومدن خواستگاری من  و زندگیمو نابود کردن

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

هر کی که ناخواسته و ندونسته کاری کرده .گفتم بخدا که میبخشم 

ولی اونایی که با نقشه و فکر اومدن جلو تا ناراحتم بکنن و پشیمون که نیستن تازه طلبکارم هستن 

اونا قابل بخشش نیست 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ای وای دکتر چی میگه؟خیلی ناراحت شدم حتما شوک بهش وارد شده واقعا حق داری من بودم تیکه پارشون میکردم

دکتر میگه وقتی توجه و تمرکزش رفت بالا ببرش گفتار درمانی 

ولی یه ساله که همینطوریه نمیدونم چیکار کنم به کجا پناه ببرم

مادر شوهرم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خواهرشوهرمپدرشوهرمشوهرمبا یه دعوای کثیف. باعث شدن زبون بچم بند بیاد و کلا هرچی بلد بود رو از یاد ببر ...

اخ آخ 

خدا لعنتشون کنه 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
خواهرشوهرمو که گند زد به دهه بیست زندگیم....دوست پسرمو که خیانت کرد و ضربه ی بدی بهم زدکه هنوزم بعد ...

برای منم اینجوریه که کلا فراموش کردن گذشته و زندگی کردن تو حال سخته