2777
2789

خواهرم معلم 5صبح میره 3میادخونه تا5میخوابه اصلاهم اهل کارخونه نیس که بگم به غذانمیرسه شایدماهی یه باریه گردگیری کنه اونم شایداینابه خودش مربوط داشت منومیرسوندخونم خواهرم نبودبعدمیگه توبرامون غذادرست کن موادغذایی میارم بچه کوچیکم ندارع خواهرم جفت بچه هاش9و12ساله ان تعجبم چیکامیکنه میگه همه حقوقمون داره میره پای غذای بیرون گفتم بده مامانم درست کنه پیچوندمش میگه مارومون نمیشه توبگو😐😐😐من خودم به زوربه کارام میرسم فک میکنن خانه داریم تخت سلیمان گذاشتن بخوروبخواب 😐من خودم بچه کلاس اولی وشیرخواردارم صدنفربایدبه خودم کمک کنن این بارچندمه هی میگه بدم میادفک میکنن چون خانه داریم علاف وبیکاریم زنت بی عرضه اس نره سرکارساعت 11شب میخوابن از5غروب تا11شب واقعانمیرسه غذادرست کنه اینقدخواهرم تنبل که معروف به این خصلت توخانوادمون

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

بگو عجب شما برید برا خودتون پول جمع کنید منم خر حمالی کنم برا ۴ نفر دیگه جز خانواده خودم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوش و استعداد شما رو دوست دارم.

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

واقعا خیلی دوس دارم بدونم کسی ک خونه داره کار زندگی نداره جدی میگم..؟ اینم خیلی برام سواله کسی گ بچه نداره دیگ خیییلی راحته ؟هیچ کاری نداره..چرا دیگران فک میکنن الافیم

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
بگو عجب شما برید برا خودتون پول جمع کنید منم خر حمالی کنم برا ۴ نفر دیگه جز خانواده خودم

میگه موادغذایی زیادمیارم براخودتونم بردارگفتم شوهرم توشانش اجازه نمیده خرجشوباجناقش بده😐

اگه تاپیکت راسته بهش بگو حقوق زنت رو بده کارگر تا برات آشپزی کنه ....بگو نمیشه هو خر و خرما رو باهم بهت بدن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بگو باشه، مواد غذایی بیارین، برای خودت که میپزی بیشتر بپز. منتها برای زحمتت هزینه شو بگیر. مثلا برای هر روز نهار علاوه بر مواد غذای اجرت کارت رو هم بگیر

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اگه تاپیکت راسته بهش بگو حقوق زنت رو بده کارگر تا برات آشپزی کنه ....بگو نمیشه هو خر و خرما رو باهم ...

مگه حقوق معلمی چقده این روستابیرون شهر3تومن کرایه میده 7تومن میمونه

ولش کن درسته خواهرته شب غذا درس کنه بخدا ک از غذا درست کردن راحت تر چیز دیگ ای نیست ..برنجشو بخیسونه بزنه دم ..خورشت هم همینطور..تنبله وگرنه منم دیدم از اینجور آدما 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

وای خدای من 

چطوریاست اخه

بچه هاشم بزرگن که

از شب قبل راحت میتونه غذاشو بپزه.کاری که خواهرام میکنن‌منم شاغل بودم اینجور میکردم

کمی برنامه ریزی میخواد 

شما الان واحبتری به کمکی والا با دوتا بچه کوچیک

خواهرام شب 

بش میگفتی با کمی برنامه ریزی راااحت میشه کلی کار انجام داد.

واقعا خیلی دوس دارم بدونم کسی ک خونه داره کار زندگی نداره جدی میگم..؟ اینم خیلی برام سواله کسی گ بچه ...

من خونه دارم ولی همیشه دوست داشتم شاغل باشم و به خانمای شاغل حسادت میکنم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بگو باشه، مواد غذایی بیارین، برای خودت که میپزی بیشتر بپز. منتها برای زحمتت هزینه شو بگیر. مثلا برای ...

شوهرم مجانی شایدبزاره خرجشویکی دیگه بده عمرا