2777
2789
عنوان

دلم برای کساییکه پزشکی اوردن میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10986 بازدید | 220 پست
من دانشگاه ازاد دندونپزشکی قبول شدم دانشگاه دولتی دارو قبول شدم برای کسایی هم ک میگن پزشکی نیاوردی ح ...

اولین باره دارم  میشنوم  چجوری جفتشو قبول شدی امکان نداره همچین چیزی .بعد چجوری میخواستی انتقالی بگیری ؟ من پزشکی بقیه الله هم قبول شدم اسمم تو لیستشونه رفتم سنجش گفتن اگ قبولی الانتو لغو کنیم ریسکه قبول شی 

کاربری دست دو نفر👧
من دانشگاه ازاد دندونپزشکی قبول شدم دانشگاه دولتی دارو قبول شدم برای کسایی هم ک میگن پزشکی نیاوردی ح ...

والا از این پیامت معلومه اصلا داروسازی هم قبول نشدی 🤔🤔نیتت از این تاپیک هم چیز مشخصیه ک دوستان گفتن 

کاربری دست دو نفر👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان پزشکی ایشون حسرت خورده پزشکیه فکرشو نکنید بچسبید ب رشتتون فک کنم تا حالا سر جلسه کنکورم نرفته تا برسه ب قبولی دارو سازی 😂😂😂

نی نی یارم کسی تگ کنه ک دیگه چرت و پرت نگه

کاربری دست دو نفر👧
عزیزم من نظر خودمو گفتم کسی که بخواد متوجه بشه متوجه میشه نظر شما هم محترمه

بین دارو ، پرشکی،  دندون پزشکی، قطعا دندون پزشکی بهتره.

دارو خوبه ولی در مقابل تخصصهای پزشکی خیر.

البته دارو نسبت به پزشکی زودتر به درامد میرسه.

بهترین رشته، اونی که دوست داری

وای من دارم میخونم اما الان عین چی گیر کردم ترم قبل تا بیو شیمی رو پاس کردم....چرخه هاش..... وای یاد ...

قصه از جایی شرو میشه ک استیجر باشی😂

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

دوستان پزشکی ایشون حسرت خورده پزشکیه فکرشو نکنید بچسبید ب رشتتون فک کنم تا حالا سر جلسه کنکورم نرفته ...

پزشکی پوستتو میکنه ولی تحمل کنی یه ۱۵ ۱۶ سال بعد یعنی تو سن حدود ۴۰ سالگی به یه جایی میرسی 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

پزشکی پوستتو میکنه ولی تحمل کنی یه ۱۵ ۱۶ سال بعد یعنی تو سن حدود ۴۰ سالگی به یه جایی میرسی

خوب ۴۰ سالگی برسه ۴۰ سال بعدشو به عنوان پزشک متخصص ک همه جای دنیا ابرو داری حساب میشی مگه همه ۴۰ ساله میشن موفق وپولدارن ک پزشک ضرر کنه

کاربری دست دو نفر👧
خوب ۴۰ سالگی برسه ۴۰ سال بعدشو به عنوان پزشک متخصص ک همه جای دنیا ابرو داری حساب میشی مگه همه ۴۰ سال ...

چی بگم والا

😅

چرا؟

با همه احترامیکه به این صنف دارم اکثرا الان بی سواد هستن ، وجدان ندارن ، فقط پز دارن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
رشته فناوری اطلاعات سلامت رو میشناسین؟ احیانا؟

خیر

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم