2777
2789
عنوان

دلم برای کساییکه پزشکی اوردن میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10998 بازدید | 220 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم دارو برای اینکه پول خوب به دست بیاری باید چندین میلیارد هزینه کنی برای تاسیس داروخونه و تجه ...

حقوق مسئول فنی با پروانه دوبرابر چیزی هست که گفتید 

بعدشم من اصلا نگفتم دارو خوبه کی میگه دارو خوبه 

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

بله پزشکی سخته تخصص از عمومی سخت ترهمسر من رزیدنت یکی از رشته های جراحی دار هستپوستشم کنده شد تا تخص ...

آفرین بالاخره ینفر اینجا متوجه حرف من شد 

منم میگم اگر میرن از اول دقیق بدونن مسیر چیه

من بعد اتمام درس رو‌گفتم اونایی که انتقال خارج به ایرانن ترمی حدود 100 یا ببشتر شهریه میدن البته بعد ...

زمان ما یسری واحدهای جزئی تطبیق خورد براشون و خیلی واحدارو هم دوباره اینجا گذروندن

بزار خوش باشن۱۰سال دیگه میفهمن چه کاری کردنمن بیشتر دلم واسه اینایی که تعهدین میسوزه،اینا دستی خودشو ...

تعهدی واقعا ریسکه

من ورودی ۸۹ داروسازی بودمزمان ما بد نبود شرایط😊

کلا من شنیدم کسایی ک قبل ۹۶ وارد بازار کار شدن و داروخانه زدن وضعشون خوب بوده 

منکه خودم تازه ۲ ساله شیفت میرم کلاهم پس معرکس

زمان شما روزای طلایی این صنف بوده

این ک میگن جدیدا هرکسی میتونه داروخانه بزنه درسته؟

بسته به مدرک تحصیلی و سابقه ی کارشون امتیاز میگیرن و بر اساس امتیازی که دارن میتونن شهر محل تاسیس رو انتخاب کنن 

شهرهای پرجمعیت امتیاز بیشتری میخواد

چرا؟

اولا که تعهد رو دارن یجوری شرایطش رو تغییر میدن ک نمیشه خرید 

دوما ک بدون گذروندن تعهد مدرک رو ازاد نمیکنن و شما عملا باید بمونی تو ایران یا اگر خواستی مهاجرت کنی قید مدرکتو باید بزنی

بسته به مدرک تحصیلی و سابقه ی کارشون امتیاز میگیرن و بر اساس امتیازی که دارن میتونن شهر محل تاسیس رو ...

خواهرم دندونپزشکی آزاد و داروسازی دولتی آورده نمیدونه کدومو بره از لحاظ مالی هم مشکلی نداره ولی میگه نمیدونم درآمد و پرستیژ کدومش بیشتره 

به هر دو رشته هم علاقه داره

میگه میترسم برم داروسازی چن سال بعد بقیه بتونن راحت داروخانه بزنن از طرفی هم کارش راحته توی داروخانه میشینه و دوران دانشجویی میتونه توی داروخانه ساعتی دویست تومن کار کنه

دندون هم میگن دوران دانشجویی میشه درآمد خوبی ازش داشت درسته؟ لطفا راهنمایی کنید چون خواهرم هم مثله شما از دوستاش دیده بود ک چقد پزشکی بهشون فشار اورده

خواهرم دندونپزشکی آزاد و داروسازی دولتی آورده نمیدونه کدومو بره از لحاظ مالی هم مشکلی نداره ولی میگه ...

منم مثل خواهرت بودم دندون ازاد و دارو دولتی 

از یه دندانپزشک ک اشنا بود پرسیدم گفت من اگر بودم میرفتم دارو 

ولی الان با تجربه ی خودم بخوام بگم دندون راحتتر به درامد میرسه و بیشتره درامدش 

فقط مشکلش فرسایش بدنه 

گردن درد و کمر درد که اونم اگر خودش رعایت کنه کمتر میشه 

بنظر من بره دندون