2777
2789
عنوان

دلم برای کساییکه پزشکی اوردن میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10998 بازدید | 220 پست
عزیزم فرقی نداره من چی خوندم پزشک بودم و این حرفو میزدم میگفتن نمیخوای دست زیاد شه الانم که پزشک نیس ...

چی شده مگه؟ برای چی این حرف رو میزنی؟

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا رزیدنتها به سال پائینی ها بی احترامی میکنن خودم هم برای زایمان بیمارستان رفته بودم دیدم خیلی عجی ...

هر چقدر رشته اورژانسی تر و جراحی دار باشه این سلسله مراتبم هست

چون استاد به سال چهار فشار میاره سال چهار به سال سه و…

ولی تو رشته هایی مثل پوست و رادیو و طب فیزیکی که رشته های پرتنشی نیستن این قضایا نیست کلا بخش در ارامش به سر میبره

ماهیت رشته ها باعث این چیزا میشن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
جامعه عقب افتاده هست یا نه مهم نیست...ولی این یه واقعیته...تو ایران تاپ ترین رشته....با پرستیژ ترین ...

نه واقعا

منم دبیرستانی بودم خیلی به نظرم پزشکی شاخ بود

ولی الان از نظرم کارخونه دارا و تاجرا شاخن😂

البته منکرش نمیشم که شغل بسیار جذابیه

ولی خب الان دیگه اون ابهته رو برام نداره،چون واقعا سخته و اونجور که به نظر میاد پول درنمیاری،تازه همین پزشکای بنده خدا تو دوران طرح و رزیدنتی کم زجر نمیکشن

الان دیگه چیزی به چشمم جذابه که توش پول خوب هست و عزت و احترام و آسایش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خوب پس چی خوبه به نظرم من اگر کسی درس می خونه همین پزشکی خوبه وکالت بقیه رشته ها به درد نمی خوره

نمیدونم چی خوبه واقعا 

حرفم اینه ک یه نفر با سطح توقع خیالی نره تو این رشته و واقعیت مثل سیلی بخوره تو صورتش 

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

خیلیاشون چون پول ندارن، دوست من بدون کنکور داره خارج دندون میخونه

من خارجو عرض نکردم همین که گفتین تو ایران راحت میارن خواستم بدونم چرا بقیه نمیرن همین پزشکی و چند سال براش پشت میمونن؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

خیلی کارتون اشتباهه که اول مسیر دل یکی رو خالی میکنین ، من خودم پزشک نیستم ، پرستارم ، ولی از روزی که پامو گذاشتم توی این محیط گفتن وای چرا اومدی ، پزشکی پرستاری همش حمالیه ، شرایط زندگی هرکس فرق داره ، شاید شما ی پدر پولدار داری برات کار ازاد راه میندازه ، برای خیلیا درس تنها راهه و علاقه دارن به این حیطه که خیلی هم مقدسه 

مگه میشه گل خود سنجش اعلام کرد نصف کرده و از کل چهار رشته تاپ ۱۹هزار تا برداشته تو تجربی

قبل کنکور آره گفتن ۱۳ هزار ظرفیت داریم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بعضیا که تو قدیم‌ موندن فکر میکنن آزاد یعنی بری پول بدی ثبت نامت کنن 😂 تازه تو چند تا تاپیک میدیم م ...

نه عزیزم کسی همچین فکری نکرد 

من خودم برای یه رشته ی مامایی روزانه رتبه 4 هزار اوردم سال 98 

نه تو قدیم موندم نه بی سوادم 

فقط میگم پزشکی عین فدیم فقط بستگی به استعداد نداره که کار هر کسی نباشه 

پول و سهمیه این روزا خیلی تاثیر داره 

سالی که من 4 هزار رفتم مامایی خیلیا با ده هزار رفتن پزشکی 

اره بابا برید ی رشته غیر پزشکی بخونید ۴ سال راحت راحت اصلا در جهان هیچ علم و درسی جز پزشکی وجود نداره ک یعنی مثلا مهندسی ها که درسی ندارند الکی میرن دانشگاه مدرک میگیرن بعدشم شغل زیاد با درامد بالا ریخته واقعا چه کاریه پزشکی بخونید شغل خدماتی

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی
فیزیوتراپی چی؟؟چیزی در این مورد میدونید؟؟

نه چیزی در موردش نمیدونم فقط شنیدم که درامد خوبی دارن نمیدونم چقدر درسته

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

واقعا امیدوارم که این حس خوب رو داشته باشی همیشه💝

ایشالا ...

میگم که کلا همیشه عالی نیست هر رشته ای و هر جایی که باشی ولی خوب برآیند مهمه ...استادایی باهام خوبن و هوامو دارن که دهن همه باز میمونه 😅میگن چه جوری اون استاده با تو خوبه:)به نظرم ذهنیت خیلی مهمه 

وقتی هدفت برات مشخص باشه ،سختیا کمتر آزارت میده ...

هر چند ما حرفامونو به اساتیدی که واقعا گوش میدن میزنیم :)

بود عزیزم پارسال فقط دانشگاه تهران ۵۰۰ نفر پزشک گرفت امسال کل کشور ۱۴۰۰۰ نفر پزشکی گرفته درس سنگین ح ...

هر شغلی سختی خودشو داره.  ممکنه بی احترامی بشه. شب بیدازی....

راحتی میخوای فقط بخور بخواب هست.

هر کس ضعیفه هر جایی از-زندگیش ممکنه خودکشی کنه. ربطی نداره ب رشته.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪