2777
2789

خواهرشوهرم دوتا پسر داره که خیلی شیطونن

امروز پسراشو گذاشت پیش من و خودش رفت بیرون کار داشت

منم یه پسر ۴ ماهه دارم که خب رسیدگی میخواد 

اگر بخوام کامل بگم طولانی میشه خلاصه میگم

این دوتا رفتن تو اتاق خوابم و تمام کشوهای منو ریختن بیرون تمام لباس هام حتی لباس خواب و لباس زیر های منو شوهرم رو ریختن بیرون و بهم ریختن.

اینو زمانی دیدم که داشتم بچه شیر میدادم یهو دیدم صدای شکستن میاد رفتم سمت اتاق دیدم شیشه عطرم و شکستن.

من فکر کردم تو اتاقِ پسرم دارن بازی میکنن و در اتاق خودم بسته بود اما قفل نبود و بازش کردن 

فقط خودمو کنترل کردم کتکشون نزدم دستشون گرفتم بردم طبقه بالا پیش مادر شوهرم

ما طبقه پایین هستیم مادر شوهرم بالا و اینا به هوای بچه ی من میان پایین تا ببیننش و باهاش بازی کنن.

مشکلم بهم ریختگی نیست به درک. من از این ناراحتم که عذرخواهی نکردن خواهرشوهرم گفت بچن دیگه عیبی نداره داداش دوباره برات عطر میخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی خونشون حتما مثلا اتفاقی بخور به یه چیز مهم بنداز بشکنش

حتماهاااا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من باشم میگم آره داداش باید چند میلیون بذاره ک دوباره عین اون عطر و برام بخره

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

فقط اومدم بگم خاک بر سر همچین مامانی ک بگه عیبی نداره چون خودم یکیشیون دارم تحمل میکنم 

اخه یکی نیست بگه چون بچن باید هر کاری دلشون میخاد بکنن 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است