2777
2789
یعنی اولش که نگاه کردی زده بود قبول شدی اما الان خبری نیست؟

نه من قبول شدم تو سنجش ولی سایت دانشگاه و که نگاه میکنم خبری از ثبت نام میست با توجه به اینکه دانشگاه فنی حرفه ایه و بچهای فنی هفته پیش ثبت نام کردن خیلی ترسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه سوالی ک از دوستمون پرسیدمو جواب بدین

نه عزیزم استرس نده به خودت بستگی به استاد داره که روش تدریس چی باشه من تا به حال کنفرانس ندادم اکثر استادا میان تدریس میکننو میرن 

ولی مثلا این ترم یه درس عمومی داشتم که استاد میگفت دلبخواهی بیاید کنفرانس بدید که میگم اونم بستگی به استاد داره که کمتر استادی همچین چیزی میخواد

اگه بخوانم یمدت که میری برات عادی میشه و استرست میریزه

ن بابا اگه اشتباه کد رشته بزنی خب یه رشته دیگه میاد وقتی انتخاب رشته میکنی کد میرنی جلوش اسم دانشگاه ...

شماره دانشجویی چیه

مگه اول نباید دانشگاه اطلاعیه بده بعد ثبت نام کنم😭

من انسانی بودم از از تو ذفترچه انتخاب رشته دانشگاه فنی حرفه ای انتخاب کردم و حالا قبول شدم ولی حالا ...

نمیدونم عزیزم اگه قبول شدی که باید بری کافینت برا ثبت نام دانشگاه

شماره دانشجویی چیهمگه اول نباید دانشگاه اطلاعیه بده بعد ثبت نام کنم😭

خب اول میری تو سایت میگه این رشته قبول شدی بعد برای من اول پیام اومد از طرف دانشگاه بعد لینک گذاشته بود که برو مشخصاتتو ثبت کن دانشگاه ازاد برای من بعد زدم روی لینک رفتم برای ثبت کردن مشخصات. از طرف دانشگاه هم پیام میاد برات

💚👩🏻‍🎓
شماره دانشجویی چیهمگه اول نباید دانشگاه اطلاعیه بده بعد ثبت نام کنم😭

رفتم سایت دانشگاه ازاد. که قبول شدی شماره دانشجویی هم نوشت بعد برام پیام اومد لینک داده بود برای ثبت نام 

💚👩🏻‍🎓