2777
2789
میدونم سوالم مسخرست ولی بزارید ب پای استرسم😂🥲باید کنفرانس بدیم ؟ و اینکه ممکنه استاد بگه بیایم پای ...

مشق شب میدن بعضی استادا بی شوخی میگم برای حسابداری مدیریت کنفرانس دادیم با موضاعاتی ک استاد داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشق شب میدن بعضی استادا بی شوخی میگم برای حسابداری مدیریت کنفرانس دادیم با موضاعاتی ک استاد داد

ووووییی😂🥲یعنی تو خونه حل کنم بعد بیایم پا تخته توضیح بدیم؟💔😂

نه عزیزم استرس نده به خودت بستگی به استاد داره که روش تدریس چی باشه من تا به حال کنفرانس ندادم اکثر ...

وای ممنون دلم آروم شد 🥲اینکه میگن صدامون میزنن بریم مسئله حل کنیم چی؟🥲😂💔بگید ک سرکاریههه🥲😂

وای ممنون دلم آروم شد 🥲اینکه میگن صدامون میزنن بریم مسئله حل کنیم چی؟🥲😂💔بگید ک سرکاریههه🥲😂

اونم بستگی به استاد داره😂 ولی خیلی کم پیش میاد استادی اینجوری باشه..نه بابا مدرسه که نیست میان درسشونو میدن و میرن خیلی گیر باشن تهش اینه ازت سوال بپرس

پس یعنی صبر کنم از طرف دانشگاه پیام بیاد اره؟

عزیزم اگه قبول شدی دیدی تو سایت اس ام اس میاد الان برای سه تا دانشگاه قبول شدم من  دوتا پیامک اومدبرای اونا ازاد بودن . برای پیام نور که قبول شدم نیومد هنوز🤔 بعد اگه سراسری قبول شدی برو ببین تو کدوم سایت باید مدارکتو بارگذاری کنی ازادم همینطور تا الان دیگه باید اس ام اس میومد چرا نیومده؟؟؟رشته دانشگاهی که قبول شدی مراجعه کن به خود دانشگاه اطلاع بگیر

ببین چجوریه

💚👩🏻‍🎓

سلام. پیج تخصصی موفقیت در ازمونهای حسابداری و بازار کار حسابداری توسط فرشاد رسولی رتبه برتر ارشد و دکتری حسابداری و عضو جامعه حسابداران رسمی ایران چند روزیست راه اندازی شده. خوشحال میشیم اگه رشتتون حسابداریه پیج اینستاگرام رو دنبال کنید. مطمین باش اطلاعات بینظیری دریافت می کنید.در ضمن هر سوالی داشتین در بخش کامنت های پیج بپرسید پاسخ داده میشه. اول هم هایلایت بعد لیسانسو حتماااا مطالعه کنید . کلی کمکتون می کنه.ادرس پیج:@f.arshadhesabdari