2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم

من انسانی بودم از از تو ذفترچه انتخاب رشته دانشگاه فنی حرفه ای انتخاب کردم و حالا قبول شدم ولی حالا که سایتشو نگاه میکنم میبینم هیچ خبری نیست نکنه اشتباه کد رشته زدم تروخدا جوابمو بدین

ممنون عزیزمامکان داره بازار کارش اشباع شه؟

ن بابا همه جا حسابدار می‌خوان فقط برا راحتی خودت ی کلاس کامپیوتر هم برو مدرکش بگیر

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

وای چ استرس زاااا ، ازادم حتی؟

دانشجو دانشگاه ازادم

هرجا بری ارائه هست..

سوال پرسیدن و پای تخته بردن بستگی به استاد داره

یه استاد دارم پشت سرش وارد کلاس بشی بیرونت میکنه یه استادم دارم میگ موقع درس دادنم خوراکی بخورین خوابتون نبره یاد بگیرید...هر کس یجوره مثل مدرسه نیس

بفرمایید

من انسانی بودم از از تو ذفترچه انتخاب رشته دانشگاه فنی حرفه ای انتخاب کردم و حالا قبول شدم ولی حالا که سایتشو نگاه میکنم میبینم هیچ خبری نیست نکنه اشتباه کد رشته زدم تروخدا جوابمو بدین

تو درس های عمومی ممکنه با سال بالایی ها هم کلاس بشی ؟؟؟

اره..عمومی و حتی پایه و تخصصی 

من خودم الان دوتا درسم برا ترم ۸ وای خیلی از ترم بالایی ها بخاطر پاس نشدن درسای ترم ۵ دارن..

طبق چارت باید انتخاب واحد کنی و پیش نیازو رعایت کنی میتونی از همه چارتای ترم بالاتر و پایین ترت درس برداری 

من انسانی بودم از از تو ذفترچه انتخاب رشته دانشگاه فنی حرفه ای انتخاب کردم و حالا قبول شدم ولی حالا ...

ن بابا اگه اشتباه کد رشته بزنی خب یه رشته دیگه میاد وقتی انتخاب رشته میکنی کد میرنی جلوش اسم دانشگاه و رشته رو هم میزنه دیگه بد مگ نمیگی قبول شدی؟ بعد شماره دانشجوییتو حتما انگلیسی تایپ کن میخوای بری تو سایت

💚👩🏻‍🎓
من انسانی بودم از از تو ذفترچه انتخاب رشته دانشگاه فنی حرفه ای انتخاب کردم و حالا قبول شدم ولی حالا ...

یعنی اولش که نگاه کردی زده بود قبول شدی اما الان خبری نیست؟