2777
2789

سلام،هفته پیش با دوست پسرم که اسمش اشکانه رفته بودیم اطلس مال،داشتیم میچرخیدیم یهو یه خانومی زد روی شونده اشکان اول فکر کردم خاله ای کسیشه بعد فهمیدم مامانشه،سلام علیک کردیم و خلاصه قیافش خیلی خوب موند تو ذهنم،دیروز رفته بودم دوباره اطلس چون یه مانتو دیدم میخواستم بخرمش ولی هفته پیش هنوز حقوقمو نزده بودن،خلاصه دیدم تو یه طلا فروشی مامان اشکان داره با یه مرده صحبت میکنه و میخنده،بعد اولش فک کردم داره خرید میکنه یکم وایسادم بعد دیدم آقاهه مامان اشکانو بوسید،فک میکردم باباش باشه اما چون تا به حال چیزی بهم نگفته بود مطمئن بودم که نیست اما عصرش که اشکان بهم زنگ زد گفتم بابات چیکارست گفتش توی شرکت حسابداره،واقعا خیلی فکرم مشغوله به نظرتون چیکار کنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانش چیکارس؟

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
۲۳

تا سن ۲۵ و ۲۷ فقط هدف درس و دانشگاه و ورزش و شغل و درآمد تفریحات سالم با هم جنس زیر این سن به هیچ وجه ارتباط نگیرین با جنس مخالف آسیب ها داره فرهنگ سازی نکنین از زیر این سن ارتباط با جنس مخالف 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت