2777
2789

آیا تو حیطه خودتون کار میکنید ؟ 

اگر شغل آزاد دارید آیا مغازه از خودتونه ؟ تو چه صنفی هستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم   پنج سال سابقه داره  مرتبط با رشتش تو سازمان خصوصی 

من یکسال  استخدامم کارم دولتیه مرتبط با رشتم

حقوق همسرم دو برابر منه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
همسرم پنج سال سابقه داره مرتبط با رشتش تو سازمان خصوصی من یکسال استخدامم کارم دولتیه مرتبط با رش ...

منظور من اینه با این مدرک و فلان سابقه چقدر میگیرید 

چون حس میکنم هیچ تناسبی ندارد این حقوق ها با مدرک

چقدر بی ادبانه خانوم محترم اگر در این سطح درک نمیکنی که طرف مقابل منظورش از این تاپیک چیه برای چی وا ...

چه بی ادبی بود مسخره؟؟؟؟ پرسیدم برای چی این اطلاعاتو میخوای ؟ هرچی پیام میاد از فتا میگه اطلاعاتتونو تکه تکه تو مجازی ندین حالا من نظر منفی به این فرد ندارم صرفا پرسیدم دلیل کنجکاویش چیه ؟ چقدر عجیبین شما ها سطح فرهنگی متفاوته خیلی 

من دیپلم همسرم هم دیپلم

شغل ازاد 

اون رفته بازیگری و کارگردانی منم رفتم جواز عکاسی گرفتم یه جوار مدیریت کارهای ساختمانی هم گرفتم با شهرداری هم یه قرارداد بستم برای  رمپ  رو اونم کلی سود کردیم 

همین امروز۸ ساعت ضبط رفتیم فردا رو نمیدونم چند ساعته 

۳۵ میلیون فاکتور کردیم

خلاصه که برید حرفه یاد بگیرید تا بشینید درس بخونید 

البته خیلیا با درس خوندن به یه جایی میرسن یکی هم ایتعداد نداره باید راه خودشو پیدا کنه 

هر چند ما هر دومون استعداد درسی داشتیم شوهرم رتبه ۲۰۰۰ دندون پزشکی شاهرود اورده بود نرفته بود منم رتبه ۲۷۹ طراحی و دوخت دانشگاه الزهرا قبول شدم نرفتم 

کادر درمان

۱۸.۵پایه حقوق دریافتی سرماه

اضافه کار تا وسط ماه

کارانه هم چندماه یبار چندماهو باهم میدن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد