2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان صبح همگی بخیر.

یه گزارش مختصر بدم، من از چهار روز پیش حدودا شروع کردم و فقط حجم غذایی که میخورم کم کردم، از امروزم با همون سبک پیش میرم، مستقل جان زحمت کشیدی برنامه فرستادی و من طی یک حرکت توش ابتکارات زدم و با غذای خونه ترکیب کردم، 

ورزشم که فعلا یه ماهی میشه با یه اپ و با گوشی انجام میدم قبلا باشگاه میرم ولی با تایم من این کار جدید همخونی بیشتر داره و هدر رفت زمانم کمتره. تقریبا هر یک روز در میون حدود ۴۵ مین ورزش دارم، هفته ای دوبارم پیاده روی.

قد ۱۶۳ وزن قبل شروع ۶۷ بودم این چند روز حدود نیم کیلو کم کردم💪💪💪. هدفم ۶۴ یا ۶۳ هست و تثبیت روی این وزن، چون کمتر بشم صورتم زیادی لاغر دیده میشه.

این از اولین گزارش من🥰🥰🥰

سلام دوستان صبح همگی بخیر.یه گزارش مختصر بدم، من از چهار روز پیش حدودا شروع کردم و فقط حجم غذایی که ...

افرین💪

موفق باشی عزیزم🙏

خوبی این برنامه اینه که سیستم ایمنی رو هم تقویت میکنه

دمنوشا و حتی غذاها

شخصا نتیجه شو دیدم

افرین💪موفق باشی عزیزم🙏خوبی این برنامه اینه که سیستم ایمنی رو هم تقویت میکنه دمنوشا و حتی غذاهاشخصا ...

ممنونم عزیزم شما هم همینطور❤️ 

دمنوش ها رو دارم به جز گزنه که اونم میگیرم

من یه مشکلی که دارم اینه که ضعف کنم قندم میوفته لرزش میگیرم به همین خاطر یدونه شکلات تلخ و خرما باید کنار قهوه و دمنوشم داشته باشم🍭🍭🍭 

منتظر گزارش بقیه دوستان هم هستیم🌼🌼🌼

سلام دوستان خوش هیکل🤩

من برنامه ای که از مستقل جان گرفته بودم و خیییییلی کم تغییرش دادم 😅

ولی سعی کردم حتمااا باکالری اون روز رژیم برم جلو 👌حتی یه گرمم بیشتر نخورم..

هدف من ۶۷ هست

الان ۷۰هستم..فقط یکم شکم وپهلودارم..کم شن عالی میشه😊

پیش بسوی مانکنی🤩😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...