2777
2789
پس خودت شروع کردی و نیاز به شوک هم داشتی و انجام دادی

دست رو دلم نذار

از ۷۳ میام رو ۷۱ بعد دوباره میرم ۷۳

تو دهه ی ۷۰ گیر کردم.

تا تو برنامه رو بفرستی یه شوک به بدنم بدم و با هم شروع کنیم.

میان وعده دو تا سیب

ناهار سوپ سبزیجات و مرغ

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

دقیقا منظورم همینه یعنی برنامشو جایی قرار داد که تونستی رو فلش بریزی؟؟ خب این خوبه آره مثلا من آنلای ...

خود برنامه که دو تا عکسه تو اینستا برام فرستادن

تو کانال تلگرامشونم کلیپها هست

افرین جیران

جدی خیلی ورزش خوبیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد اینو یه بار ثبت نام کردی، دیگه کلا همین یک باره؟ یا هر ماه برنامتو عوض میکنی و ثبت نام میکنی؟

یه بار ثبت نام کردم برای ۱۰۰ روز جواب میده

سه تا برنامه بهت میدن

بعد گویا دوره پیشرفته هم دارن با وسایل جدید و خب هزینه جدید 

یه بار ثبت نام کردم برای ۱۰۰ روز جواب میدهسه تا برنامه بهت میدنبعد گویا دوره پیشرفته هم دارن با وسای ...

ممنون ازت😌🤗 

باعث شدی یهو قیام کردم و استارت رژیم زدم 

انشالله اینم شروع کنم 

وسایلاش راحت پیدا میشه؟

در میان این همه غوغا و شر، عشق یعنی کاهش رنج بشر❤️

ممنون ازت😌🤗 باعث شدی یهو قیام کردم و استارت رژیم زدم انشالله اینم شروع کنم وسایلاش راحت پیدا میشه؟

😍😍

اره راحته

تو خود همون پیج، دو تا پیج معرفی کرده برای سفارش وسایل

فقط فکر کنم یه ماهی طول بکشه تحویلت بدن

هایلایتاشو حتما ببین

بعد تصمیم بگیر

سلام عزیزم من ۱۱ کیلو کم کردم اگه خواستید کمکتون کنم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
سلام عزیزمخوشحال میشم بنویسی

اول اینکه قند مصنوعی باید  کامل حذف بشه 

بعدش نون ،  هرنوع نونی 

بجای نون با آرد سفید باید نان تست جو  رو جایگزین کنی روزی دو برش میتونی بخوری . 

هله هوله فست فود نوشابه کیک اینا رو باید حذف بشند. هفته ای یک روز حتما وعده آزاد داشته باشید که بدن به کم خوری عادت نکنه. 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
سلام حتماً بگو از تجربه هات

اول اینکه قند مصنوعی باید کامل حذف بشه 

بعدش نون ، هرنوع نونی 

بجای نون با آرد سفید باید نان تست جو رو جایگزین کنی روزی دو برش میتونی بخوری . 

هله هوله فست فود نوشابه کیک اینا رو باید حذف بشند. هفته ای یک روز حتما وعده آزاد داشته باشید که بدن به کم خوری عادت نکنه.