تو تاپیک قبلی توضیح دادم خیلی از خانواده همسرم متنفرم همیشه بین من و جاریم فرق گذاشتن با اینکه من از همه نظر از اون بالا ترم بچه های اونو رو چشماشون بزرگ میکنن جاریم یه آدم پر رو رک و همیشه طلبکار هست ولی من کلا هیچ زحمتی بهشون نمیدم و احترامشون رو حسابی نگه میدارم دیشب فهمیدم که شوهرم بهشون کمک مالی میکنه یه جوری بهم ریختم که نمیخوام تو روی شوهرم نگاه کنم نمیتونمم به روش بیارم چون پیاماشو یواشکی خوندم فقط موندم چرا بعد این همه تبعیضی که چند بار واضح دیده باز دلسوزشونه و هواشونو داره اون یکی برادر شوهرم پولدارتره ولی خیلی اهل حساب کتابه پول یه نون بخره میگیره ازشون حالا این ۱۰ میلیون ورداشته داده 😔
برنامه (کانکت یار ) از بازار دانلود کنین ، رایگان هست ،یک ریال هم نمیخواد هزینه کنی -راحت میشه ۲۰۰ـ۳۰۰ هزار پول درآورد ، چندین کار مختلف داره ، مثلاً از هوش مصنوعی میشه متن گرفت در مورد موضوع خاص ، ۱۰۰ هزار برای همین موضوع بهتون پول میده، مثل انشا نویسی دوران مدرسه س ، انشا بدین پول میده قید و شرطی هم نداره ( توضیحات ش تو بازار گفته کار و میزان پولی که در میاری با بقیه فرق داره چون ممکنه من کلی مهارت بلد باشم پول بیشتر بگیرم و تو یک مهارت داشته باشی ، و حوصله و وقت باید گذاشت اگه خیلی حرفه ای باشی و کاربلد اینترنت روزی دو ، سه میلیون داری) این برنامه کد معرف نداره ، ولی اگه درآمد گرفتی صلوات یادت نره ـبیشتر فقط مغازه دار ها ثبت نام میکنه ، برای کسانیکه که خونه کار میکنن باید راهنما ثبت ش بخونی، کار راحت و مطمئن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
وااای شوهر منم شب اومده بود گفت ماشینو دادم بهشون که برن مسافرت و بیان ، درحالی که خودمون شدیدا ماشینو لازم داشتیم هرچی بهش گفتم نکن خودمون لازم داریم ول نکرد ، درحالی که اونا هیچ پولی کمکش نکردن و وضع مالشون خیلی از ما بهتره و وقتی ماشین نداشتیم حتی ماشینشونو ندادن یه سفر دوروزه بریم و بیایم گفتن ماشین یه چیزیش میشه
انقدر پشیمونم که نگاه کردم گوشیشو کاش نمیدیدم حالم واقعا بده هی تصور میکنم مامانش داره به ریشم میخن ...
بخنده، زرنگ باش و روغن ریخته تو نذر امامزاده کن، از ارباب به رعیت میرسه، پس تو بالاتری و اون محتاج، بعنوان صدقه نگاه کن، ان شااله پول دوادکترندی، مامان من همینطوری تحمل کرد
ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
خانواده یعنی کی؟ مثلا به برادرش پول داده؟ یا پدرمادرش؟ من دو تا پسر دارم از جونم براشون مایه میذارم (مثل اکثر پدرمادرا)خب اینا یه روز بزرگ میشن میرن سر زندگیشون اگر خواستن یه کمک به ما بدن باید زنشون بگه چرا دادی؟؟