2777
2789

تنبل دومم مرحبا😁

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کل کارامو کردم امروز خونه رو برق انداختم کیکم پختم شامم میخام کوکو سیب زمینی بذارم موادش اماده س فقط سرخ کردنش مونده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

پن درس دارم اندازه کوه اورست

خونه هم جنگل

شام مونده.راحت باش عین خودت زیاده

من ورژن بدترشم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

وای پاشو انجام بدهموزیک بزاربعد بنشین پا تی وی من اتجام دادم😋😋

موزیک میزارم بعد یکم دیک سر درد میشم 🥺😅

بعد حالا پری هم شدم از صب کمر درد دارم 

دیشب مهمون داشتم کلی بهم ریختگی 

حالت نسیبم انشاللع😁😅

مثبت بین
پن درس دارم اندازه کوه اورستخونه هم جنگلشام مونده.راحت باش عین خودت زیادهمن ورژن بدترشم

عزیزممم😅 

حل میشه مشکلات😅😅 

اخه من یه همسری دارم حساسه الان بیاد ببینه غر میزنه 😢😢😮‍💨 نمیدونم چرا درست نمیشم باز هرچی غر میزنه 🤣

مثبت بین