2777
2789

ما چند ماهه ازدواج کردیم 

شوهرم هر وقت مامانش به کمکی نیاز داره میره کمک،  تا اینجای کار مشکلی ندارم فقط چون راهش دوره از صبح برای صبونه میره تا عصرش بعد ناهار میاد .خواهراشم میرن میبیننش همه هستن فقط مشکل منم و من دیر به دیر میرم در واقع نمیزاره که برم!!! الان دو ماهه نرفتم. اوایلش دلم میخواست برم الان دیگه نه!! حس میکنم باهام ارتباط نگرفتن. (خب چه کار کنم!)

ولی دلم نمی خواد روز تعطیل منو بزاره و تنهایی بره! 

راه حل بدید

مدل بیان مشکل

😀 یه جوری حرص میخورم که میگم چه کاری بود ازدواج کردم!!

برای خوشبختیم صلوات بفرستید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم میرفت هنوزم گاهی میره من قبلا ناراحت میشدم الان نه

بذار بره حرفای مادرپسریشون و بزنن که واسه ما جالب نیست

در مورد روز تعطیل حق داری اما

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

شوهر منم خودش می‌ره اصلا نمیگه با هم بریم هر وقت هم گفتم با هم بریم میپیچونه میدونم که نمیخوان من و بچه هام اونجا باشیم منم برام مهم نیست اصلا تحویلش ون نمیگیرم 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
چرا باهم نمیرید؟

مادرش مشکل ایستادن داره خواهرش باید بیاد غذا درست کنه میگه مامانم سختشه! نمیتونه همش بشینه! تو بیای همه نوه ها می خوان بیان ببیننت سختشه!! منم میگم واسه خوردن نریم بریم سر بزنیم.

ولی خودش میره میمونه ایرادی نداره!! نمیتونم درکش کنم 

دقیقا مشکل زندگی من که تا 24 سال باهاش سر کردم همین بود. از من به تونصیحت نزار تنها بره اگر حریفش میشی. 

همسر من الان دیگه هر هفته نمیره. دیگه چه فایده من پیر شدم 

اون موقع که جوون بودم هر جمعه میرفت پیش خواهراش وپدر مادرش من تو شهر غریب تنها میموندم 

یه خانواده بی فرهنگ طوری باهن رفتار میکردن که من همراه همسرم نرم 

خلاصه اگر بخوام تجربه تلخ زندگی رو بگم دوجلد کتاب میشه 

اما میتونی الگو بگیری باهاش بری برات عقده نشه 

من که جوونیم رفت اما شما با خودت این کارو نکن

بعضیا ظاهرا اون وابستگی به خونوادشون کم نشده یا ممکنه شما از یچیزایی ایراد گرفتی اونم نخواسته اعصاب شما و خودشو خورد کنه بنظرم بجای حرص خوردن شماهم بروخونه ی مادرت یا خواهرت یا جایی که بهت خوش میگذره 

شوهر منم خودش می‌ره اصلا نمیگه با هم بریم هر وقت هم گفتم با هم بریم میپیچونه میدونم که نمیخوان من و ...

هنوز اول راهیم نمیدونم چه کار کنم ولی وقتی میره من کلی بهم میریزم 

بعضیا ظاهرا اون وابستگی به خونوادشون کم نشده یا ممکنه شما از یچیزایی ایراد گرفتی اونم نخواسته اعصاب ...

اتفاقا هیچ وقت از رفتار خانوادش بهش نگفتم. وقتی میریمم خیلی خوب رفتار میکنن مثل مهمون ولی حس میکنم منو از خودشون نمیدونن

دقیقا مشکل زندگی من که تا 24 سال باهاش سر کردم همین بود. از من به تونصیحت نزار تنها بره اگر حریفش می ...

چقدر بد! من تمام تلاشم رو میکنم که همسرم احساس جدا بودن نکنه ولی اونا اینجوری نیستن .

شما هم میرفتید شاید با رفتارشون اذیتت میکردن 

اولا لازمه با هم حرف بزنید و دلیلشو بپرسی ازش

دوم اینکه از اون طرف احتمالا رغبت به ارتباط نمیبینه واسه همین جدا نگهتون میداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اولا لازمه با هم حرف بزنید و دلیلشو بپرسی ازشدوم اینکه از اون طرف احتمالا رغبت به ارتباط نمیبینه واس ...

خودمم امروز به همین فکر کردم وگرنه وقتی عروست دو ماهه نیومد خونت و پسرت چند بار تنهایی اومده نباید پیگیر قضیه بشی!! 

😒